HOME FAMILY RECIPE BEAUTY LIFESTYLE REVIEW TIPS

Jumaat, 11 November 2016

PERTANDINGAN BLOG

Hadiah melebihi RM8 ribu menanti korang ! Tak nak ???


Untuk blogger jer.. Bukan blogger nak gak ke ? Ok.. sila jadi blogger dulu. Hahahaha.. Tapi boleh je baca dan bagitau kat kawan kawan korang.

image

Contest ni sangat mudah jer ! Korang tak perlu kuarkan modal. Semuanya akan diberi secara PERCUMA ! Korang cuma perlu menulis mengenainya saja..
Produk apa ? Pernah dengar tak MINYAK HERBA ASMAK ? Kalau belum , sila baca dulu dan pahamkan mengenai produk ni terlebih dahulu. Senang je kan ?
Apakah hadiahnya ? Camana nak join ? Ok.. kasi zoom banner ni yer ! Kasi terang terang baca ! Tak nampak ? Ok.. aku kasi tauuu ehh..
  • Terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia !
  • Artikal berkenaan produk Minyak Herba Asmak
  • 2 kategori iaitu SEO TERBAIK dan ARTIKAL TERBAIK
  • Pertandingan bermula 7HB NOVEMBER hingga 31 DISEMBER 2016
Faham dah ? Camana nak join ??? Mudah jer..

image

Terma dan Syarat :

Fahamkan dan ikuti langkah dengan betul yer !

1. Pendaftaran bermula pada 7 November 2016. Untuk pendaftaran, sila taip 'Nak Join Contest Blog' dan hantar Whatsapp ke no 019-9708897.
2. Pihak syarikat akan poskan Minyak Herba Asmak untuk dipakai dan review, bagi yang belum pernah mencuba produk ini.
3. Blogger yang sudah berdaftar akan dimaklumkan link website rasmi untuk mendaftar secara rasmi (jika perlu).
4. Blogger akan dimaklumkan satu tarikh yang dibolehkan publish artikel. Bagi yang publish lebih awal dari tarikh yang ditetapkan, akan dikira batal.
5. Selepas tamat tarikh pertandingan, panel yang akan membuat pemilihan akan mencari artikel yang berada di ranking teratas Google dengan menggunakan beberapa keyword iaitu
(a) Minyak Herba Asmak,
(b) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd,
(c) penawar asma pada bayi ,
(d) penawar asma dan
(e) minyak asmak.
6. Pemenang dijangka diumumkan awal Januari 2017.

Hadiah-hadiah yang sedang menanti para blogger ialah :
HADIAH KATEGORI SEO TERBAIK
Tempat Pertama : Wang tunai RM2,000 + barangan Tupperware + hadiah sampingan
Tempat Kedua : Wang tunai RM1,500 + barangan Tupperware + hadiah sampingan
Tempat Ketiga : Wang tunai RM1,000 + barangan Tupperware + hadiah sampingan
5 Hadiah Saguhati : Wang tunai RM300 + hadiah sampingan.

HADIAH KATEGORI ARTIKAL TERBAIK

Tempat Pertama : Wang tunai RM1000
Tempat Kedua : Wang tunai RM500
Tempat Ketiga : Wang tunai RM300
5 Hadiah Saguhati

Ok ? Menarik ? Sebarang pertanyaan , jangan tanya aku !
Sila whatsapp ke HOTLINE : 019 970 8897
Amacam ? Senangkan ? Jangan lupa sharekan entri ini di Facebook korang ! Dan buat yang terbaik ! 

5 ulasan:

  1. Hadiah sgt menarik rugi kalau x join

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup sis..jom join...mana tau rezeki sis..

      Padam
  2. serius menarik pertandingan ni.. memang tak nak lepaskan peluang...

    BalasPadam