Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

4/27/2017 09:22:00 AM


Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

END DATE : 09.05.2017


Hadiah :
1. RM10 x2 (cash - bank in)
2. Waterproof mobile case, macam gambar ni --> waterproof mobile case . nanti aku update gambar sebab design tak sama.
3. Hadiah akan ditambah jika bilangan peserta juga bertambah

Senarai Peserta *akan diupdate kemudian

6 comments:

  1. goodluck yerr kak nadia . hehe

    ReplyDelete
  2. Goodluck ye.. jemput join segment bloglist saya http://ameridzuan.blogspot.my/2017/05/the-amerzing-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq amer..insyallah ade kelapangan sis join segment awak ye..:p

      Delete
  3. Hai awak. Terima kasih sebab sudi menyertai giveaway dari blog KanvasDakwat Semoga tak serik.

    Ini adalah senarai peserta. Boleh blogwalking kalau berkesempatan.
    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html.

    Awak dah tengok siapa pemenang? Ni ada senarai. Bagi yang gagal sy dari KanvasDakwat memohon maaf. Insyaallah rezeki awak ada di giveaway lain. :) Tahniah juga pada yang menang.
    Senarai pemenang giveaway

    Secara automatiknya, awak tercalon dalam segmen bulanan yang saya anjurkan. Tahniah tahniah. Tapi tak perlu risau. Tiada syarat apa-apa. Segmen bulanan <3

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete

Hak Milik Mama Aiman. Powered by Blogger.