GIVEAWAY BY BCSB : ROAD TO 100K VIEW

4/27/2017 09:15:00 PG




KLIK BANNER UNTUK JOIN!!

GOOD LUCK UOOLSS!!!



Hadiah-hadiah :

1 x Pineng Power Bank 10,000k mAH berharga RM70.
1 x Roman R539 Bluetooth Headset berharga RM50.

Tempoh GA:

 26.04.2017 - 26.05.2017 ( sebulan) 

** Pemilihan pemenang akan di lakukan secara cabutan manual. 


Extra :

Memandangkan GA ni bertemakan Road to 100k View,  korang di galakkan untuk komen sebanyak mungkin di mana-mana entri di blog ini. Setiap 5 komen sepanjang GA ni berlangsung melayakkan korang dapat 1 nama tambahan untuk di masukkan ke dalam pemilihan pemenang nanti. Lagi banyak komen lagi cerah peluang untuk terpilih. Total komen akan di update setiap hari di side bar blog.

** Tapi sila maklum yang template blog sis ni takde butang previous and next entry. Tak boleh nak edit pun code html tu. Harap maaf. Mcm kena tukar template baru pula rasanya :(

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Terima kasih join GA saya. Semoga berjaya. Senarai peserta saya akan update nanti.

    Tips: setiap 5 komen yg di tinggalkan di blog BCSB sepanjang GA ni berlangsung akan melayakkan awak dpt satu nama tambahan dalam pemilihan pemenang dan semakin byk nama semakin cerah utk di pilih. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sis..baru bernyawa blog pg nie..time cuti,blog pn cuti..hehehe

      Padam
  2. good luck saya join jgk ^_^ salam terjah dari https://www.facebook.com/groups/kamisukaterjahblog/

    BalasPadam
  3. selamat petang . blogwalking di hari cuti . goodluck yer . http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    BalasPadam

Like Page on Facebook