Jumaat, 16 Jun 2017

CANTIK DAN MENARIK DI PAGI RAYA BERSAMA LAZADA



Assalamualaikum dan Salam Ramadan 21

Lazada_Ramadhan_Raya_Blogger_Contest_thumb



Walaupun da masuk minggu ke 3, baru hari nie aku berkesempatan untuk join contest dari LAZADA. Untuk minggu ke 3 nie temanya adalah Looking Good & Beautiful

a. What's your color theme for this Raya? 

Untuk raya tahun nie tema aku adalah warna mustard sebab warna nie nampak menarik dan sesuai dengan aku..Kaler tak terlalu terang dan aku pilih kain pucci mix ngan kain kaler mustard.

b. Share your outfit details for this Raya 

Berkenaan dengan fesyen tahun nie, ramai yang aku tengok sekarang nie trend kain pucci. So aku pun tak ketinggalan untuk menempah baju kurung moden untuk raya kali nie dan inilah hasil nya..



c. What outfit/clothes would you like to buy on Lazada’s platform for this Raya? 

Untuk menjadikan raya aku tahun nie lebih gempaq, meh aku nk cadangkan ape yang boleh aku beli kat LAZADA nie..

1.Baju Ashh&Annas Dayana Kurung Sea Lavender. 
  
   First tengok baju nie aku da melting sangat-sangat sebab colour die yang very-very      
   soft..Terserlah kelembutanku pagi raya nanti..hehe..Nampak ayu dan sopan je anak pak radzi 
   nie kalau dapat gayakan baju nie dipagi raya..sweet sangat!!




2. Beg Bonia Beige Guiletta Backpack

    Tak cun la kalau pagi raya da pakai baju Ashh&Annas Dayana Kurung Sea Lavender mesti  
    nak kena ngam ngan backpack bonia nie..Nampak exclusive dan elegan kalau digandingkan 
    dengan baju yang aku pilih kat ats tue..wah!!aku punya taste boeh tahan kan..setahun sekali 
    je nak bergaya sakan tak salah pun uollss..


3. Kasut Sembonia Faux Suede Pump Heels (Pink)
   
    Untuk melengkapkan lagi pagi raya aku, aku da pilih kasut dari sembonia jenis heel sebab 
   aku nak nampak tinggi sikit dari hari biasa. Kasut nie nampk selesa sangat dan berkualiti. Apa 
    yang penting pagi raya nanti aku nampak cantik dan sopan disamping dapat berjalan raya ke 
    rumah saudara mara aku nanti..




Sebelum terlupa, aku nak ajak korang semua serbu ke page LAZADA sebab diowang sekarang nie tengah buat kempen MARHABAN YA RAMADAN dan RIANG RIA RAYA dimana korang akan dapat diskaun sempena hari raya nie dengan potongan harga sehingga  90% bermula 19 MEI-30 JUN 2017. Rugi kalau korang terlepas peluang nie dan kepada sesiapa yang belum join lagi jom Join Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest and Win Lazada Shopping Vouchers!

Klik Banner untuk join 



Selamat Hari Raya in advance dari aku dan semoga LAZADA terus success dimasa akan datang dan LAZADA sentiasa menjadi pilihan shopping online aku.. 

#LAZADARAMADAHANRAYABLOGGERCONTEST
#SYUKURSELALU
#ALHAMDULILLAH
#LOVELAZADA



3 ulasan: