HOME FAMILY RECIPE BEAUTY LIFESTYLE REVIEW TIPS

Khamis, 15 Jun 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM RAMADAN 20

KLIK BANNER UNTUK JOIN

END DATE : 20.6.2017

GOODL UCK GUYS!!!





Untuk soalan yang ditanya tadi mai aku nak terangkan ape servis yang ditawarkan oleh SGSHOP nie..

SISTEM POINT

Bagi kaki shopping online macam aku nie,aku rasa part nie paling best..yela, korang da beli sampai beratus ratus kalau xdapat point mesti korang akan rasa kecewa sangat-sangat kan. Dengan adanya point sistem kat SGSHOP nie, korang takkan rasa kecewa sebab apa sebab setiap kali pembelian korang akan dapat point. Dan korang boleh tebus point tue dalam bentuk e-coupon ye bukan dalam bentuk tunai or wang ringgit..hehe itu apa yang aku tau la dan kalau korang nak kan lagi detail mengenai point tue boleh la sign up dulu jadi ahli SGSHOP ye..

Berbalik pada soalan yang diminta, aku senaraikan 3 item apa yang aku nak beli kt SGSHOP nie..Jom kite tengok sama-sama :-

1. BABY CHILD ELECTRIC MOTORCYCLE WHEEL

Item yang aku nak beli nie adalah mini scooter yang sangat cute nie..alahaii tengok pun da cute ape lagi kalau anak aku dapat naik benda alah nie mau die xnak turun-turun..sebab aku nak beli mini scooter nie aku nak jadikan mini scooter nie sebagai hadiah hari jadi die yang ke 2 tahun..insyallah ade rezeki kamu dapat la mama shopping mini scooter nie untuk mu wahai anakku aiman ziyad..

 2. SOFA BED
Item ke 2 yang aku nak beli ialah kerusi sofa bed nie..sebabnya aku tertarik dengan colur die yang so colourful dan kalau dapat letak kat ruang tamu rumah aku nie kompem-kompem  anak-anak aku la paling excited melompat kesukaan..sofa baru la katakan..harga die pun da boleh buat korang tak tidur malam tau sebab berbaloi sangat-sangat..

3. MODERN KITCHEN CABINET
Last item yang aku nak beli kat SGSHOP nie ialah kabinet dapur..Disebabkan aku nie dok flat aje, so ruang dapur aku memang kecik sesangat..Terlampau bnyak barang sampai xde tempat aku nak letak barang so dengan adenye kabinet nie dapat menjimatkan ruang dapur aku yang comel tue..

Kepada yang nak join GA nie masih belum terlambat untuk korang join..Last word, wish me luck guyss!!Hope uolls pun ade luck untuk GA nie..

#REZEKIRAMADAN
#SGSHOP
#ONLINESHOPPING

3 ulasan:

  1. gud luck.. comel2 smua pilihan hti,,

    BalasPadam
  2. Modern kitchen cabinet tu cantik. Good luck sis.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    BalasPadam