Rabu, 16 Ogos 2017

"Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com"

Assalamualaikum
Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Selasa, 15 Ogos 2017

Khamis, 10 Ogos 2017

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com






Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Rabu, 9 Ogos 2017

Isnin, 7 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com



Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 14 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html#ixzz4p3kDeLJw

Khamis, 3 Ogos 2017

"SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"





JEMPUT JOIN CONTEST MERDEKA RAYA

END DATE : 31.8.2017

GOOD LUCK GUYSS!!





 SYARAT-SYARAT UNTUK MENYERTAI

1- Buat satu entry bertajuk "SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"

2- Copy banner di atas dan backlink kan semula ke sini.

3- Follow blog Sulaman Comel Kak Noor dan Sis Hawa

4- Like pages Chubby Baby Best

5- Follow IG @sulamancomel [jika ada akaun Instagram]

6- Tinggalkan link entry anda di ruangan komen 


Hadiah yang bakal di berikan adalah Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGERyang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.

  • 1 helai tuala Mommy
  • 1 helai tuala Daddy
  • 1 helai tuala Si Comel

Selasa, 1 Ogos 2017

PARCEL SGSHOP DA SELAMAT MENDARAT


Hari jumaat yang indah nie tengah syok buat kerja tiba-tiba ada van skynet sampai..Ehh..barang aku ke??Sebab aku order lepas raya means awal bulan nie la tup2 tengok nama Nadia Md Radzi yess itu memang barang aku..Tengok balut pun da tahu barang dari SGSHOP yang aku tunggu selama nie da pun selamat sampai..

Jom kite tengok ape yang aku beli dari SGSHOP nie..Tapi sebelum aku terlupa, aku nak ucapkan terima kasih pada blog yang anjurkan giveaway shopping kredit tempoh hari..Kalau korang xbuat giveaway nie, tak mungkin aku boleh dapat Shopping kredit nie yang bernilai RM200..



Nie die list barang yang aku dok tunggu dari awal bulan..Tak sangka sampai betul2 hujung bulan...hihi





Bungkusan yang sangat cantik dan kemas!!!



Seluar lengging untuk anak dara..Sorang sepasang..untuk Putri dan Sara..


Baju yang sangat comel ini untuk anak lelaki kesayangan mama..Aiman Ziyad



Baju 2 pasang nie untuk mama..Wane putih dan biru



Lastly xtau nak beli ape aku bedal aje la sebab nk cukupkan RM200 tue..
amik kerongsang nie 2 ketuii 


Dan satu lagi pic almari aku xdan nak amik sebab belum ada masa lagi nak pasang..mayb next entry aku share dengan korang almari untuk anak aku letak pakaian..

Menggila jugak la tengok laman web die sebab aku asyik nak shopping je..Barang-barang die pun murah sangat dan berbaloi..

Cuma 1 jer nak pesan kalau nak shopping kat SGSHOP nie memang akan amik masa sebab korang beli barang nie kat CHINA..Harap banyakkan bersabar..hihi...Myb orang yang penyabar macam aku nie je kot yang sanggup tunggu sampai sebulan baru sampai barang sebab ade member aku kat office nie jenis tak sabar kalau shopping online mesti die dok tunggu pos laju hari-hari..kikiiki