10/28/2016 11:07:00 AM

MAJLIS GRADUASI 6 TAHUN

Al-kisah semalam..aku cuti sebab nak p konvokesyen anak aku si sara..Diam tak diam da 6 tahun umur anak aku..Cepat tul masa berlalu..Malam s...
10/25/2016 03:38:00 PM

SAMPLE PERCUMA!!!

38 Sample Barangan Yang Anda Boleh Dapat Secara PERCUMA ! Siapa kat sini sukakan sample percuma? Mesti suka kan? Dah la percuma, lepas...
10/24/2016 02:27:00 PM

TERATAK RIVER VIEW

Sabtu dan ahad nie tempat kerja aku ade buat aktiviti camping kat Teratak River View tanjung malim 2 hari 1 malam..Mau xpenat aku dibuatnye....
10/24/2016 11:26:00 AM

SECOND SURPRISE

Lambat sikit aku upload pic tuk surprise birthday en suami sebab minggu nie aktiviti full sangat-sangat..Kali nie aku nak buat lain dari yan...
10/08/2016 01:17:00 AM

ANUGERAH TERINDAH

Sejak2 da ade blog nie,mcm2 nk share..ok..mlm nie aku nk throwback mengenai my hero sorang nie..hero kesayangan mama ayah..alhamdulillah all...
Hak Milik Mama Aiman. Powered by Blogger.