Ik

Jumaat, 16 Ogos 2019

Marrybrown Caltex Sungai Choh, Rawang Kini Dibuka



Firstly nad nak ucapkan tahniah kepada Marrybrown Malaysia kerana telah berjaya membuka cawangan terbarunya di Caltex Sungai Choh, Rawang. Semestinya ini adalah berita baik buat penggemar makanan fastfood. Untuk pengetahuan semua, ini merupakan pembukaan cawangannya yang pertama di Rawang. 

Dirasmikan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown, Dato' Joshua Liew dengan kerjasama jenama petroleum premium Malaysia oleh Chevron Malaysia Limited, Caltex iaitu Mr Shahid Ahmed berjalan dengan lancar dan majlis diserikan lagi dengan persembahan tarian naga. 





Bagi korang yang tinggal di sekitar Bukit Sentosa dan Bukit Beruntung, ini la peluang korang untuk datang sendiri ke sini dan cuba menu terbaru dekat Marrybrown nie. Antara menu terbaru ialah Marrybrown Korean Sensasi Ayam Terhangat, Bubur Pedas dan Durian Bite.. Selain tue, Nasi Marrybrown, Mi Kari MB dan Chicken Burger pun ada juga. Kalau boleh, nad nk try semua menu-menu nie.. Nampak menarik dan sedapkan..




Meleleh tengok menu kat atas tue..Haa..lepas nie korang dah tak payah nak pergi makan Marrybrown jauh-jauh sebab Marrybrown Caltex Sungai Choh kan ada.. Dah dekat sangat dengan rumah nad nie.. Boleh la sambil-sambil isi minyak kereta, kita singgah sini makan sekali. Tempat permainan untuk anak-anak pun disediakan. 



Bersempena dengan pembukaan ini, pihak Marrybrown Caltex Sungai Choh dengan ini berbesar hati menawarkan makanan percuma untuk 100 orang pertama sahaja dengan setiap pembelian mana-mana menu Marrybrown, korang layak menebus menu terpilih ini untuk 1 kotak sahaja sepanjang tiga hari berturut-turut.. Ingat ye, dengan setiap pembelian, bukan datang saja terus dapat free..

🍚15 Ogos 2019 (Khamis)
Free*Nasi Marrybrown

🍔16 Ogos 2019 (Jumaat)
Free* Chicken Burger

🍗17 Ogos 2019 (Sabtu)
Free*One-Piece MB Crispy Chicken

*DENGAN SETIAP PEMBELIAN MANA-MANA MENU MARRYBROWN

Waktu operasi :

Setiap hari

10.00 pagi - 10.00 malam

Untuk maklumat lanjut berkenaan promosi terbaru dan aktiviti terkini Marrybrown, korang boleh layari sesawang ini :

Facebook : MarrybrownMalaysia
Instagram : Marrybrownmy
Youtube : MarrybrownTV

41 ulasan:

  1. Tahniah Marrybrown buka cawangan baru kat Rawang.. harus nak pergi lagi nanti lain kali..

    BalasPadam
  2. Semoga Marrybrown bertambah maju lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks fiza..bla nak repeat lagi nie??hehe

      Padam
  3. wah. ke sana juga ye.
    ramai rakan blogger yg attend.
    lama sudah x makan2 di marrybrown.
    dulu, less than 10 minit da tiba marrybrown di melaka mall.
    now, no more lah, da jauh.
    sedap.
    harga pun ok.
    paling anak2 suka sebab ada kerusi buaian. tu yg selalu gi tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ahh ramai gk blogger yg attend masa launching marrybrown aritue..nnt bila2 snggh la sni..

      Padam
  4. Balasan
    1. Masa dari zaman kite skolah dlu lagi dah ada marrynrown nie..

      Padam
  5. Taniah Marrybrown ada cawangan baru. Bertahun2 dulu kat Kajang pun ada tapi tutup sebab dengar kata masa tu banyak rugi n Marrybrown di malaysia dah nak ditutup semuanya. Tp rasanya dengan marketing plan baru dan berkesan, tu yg masih ada lagi di malaysia dan sekarang makin bertambah2 cawangan pula.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yela..dlu pn masa kt johor ade 1 marrybrown dkt trmnal larkin tp skrg da xde..mayb masa tue ada masalah tp now da buka dkt rwg so boleh la mngggamit balik kngan lama..hihi

      Padam
  6. Uwahhhh esok last dapat free dgn setiap pembelian laaa. Rugi ni nak grab offer ni. Nur suka MB punya coslow / vegetables salad compare to atok rambut putih punya coslow. Hehe tetiba tekak nak makan coslow MB pulak. Boleh laaa singgah MB nanti 😍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ari nie last..cpt2 dtg sni tau..anak kite suka makan ayam goreng MB..sedap..

      Padam
  7. Lama dah rasanya tak makan Marry Brown. Kat kuantan ni tak tau ada ke tak Marry Brown. Tapi yang menu korea tu nampak macam sedap je. Iza pantang sikit ada menu-menu korea ni. Mesti nak try.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nnt bila2 iza dtg sni, snggah la marrybrown rwg..ayam korea tue mnu baru try la..sedap..

      Padam
  8. Tahniah marrybrown rawang. Proud to be orang rawang. Senang la kami2 cari makanan fast food lepas ni. Cepat n senang parking pulak tu dekat caltex sungai choh ni. Besar. terbaikkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan..sambil isi mnyak sambil isi perut..hihi

      Padam
  9. congrats on the new opening for marrybrown.. time to eat marrybrown in new outlet.. great place for rawang ppl..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup..next time kalau you datang rawang dont forget to come marrybrown ya..

      Padam
  10. Dah lama Ruby tak makan marrybrown ni.

    Ayam sensasi tu nampak menarik. macam sedap jeee. Heee.

    Tahniah marrybrown atas pembukaan cawangan terbaru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom kak, dtg sni kite lanje akk..hehe..kite try ayam sensasi korea tue sama2 ea

      Padam
  11. Terbaik jika ada fast food di kawasan ini. Ia kan memudahkan masyarakat yang suka makan kan. hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tue..lepas nie da xpayah nk g jauh2 nk mkan marrybrown, dkt rawang da ade..smbil isi mnyk smbil makan kt sni..

      Padam
  12. Uik Marrybrown ada Durian Bites tu ker menarik memang kena cuba ni hehehe bestlah orang Rawang boleh datang makan sini setiap hari hehehehe kita suka harga berpatutan sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ahh ade durian bites..maha kena cuba tau..mmg sni la port kite hari2 lpas nie..

      Padam
  13. wah wah dah makin berkembang restoren MarryBrown ni. BBL paling suka nasi lemak Marry Brown makan dengan ayam goreng tu. Seronok la penduduk Rawang dapat makan MB selalu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kite da try nasi lmak ngn aym marybrown tue sedap..

      Padam
    2. Seronok la dapat bawak anak2 mkn kt sni..

      Padam
  14. Kalau dekat mesti datang dah makan free. Hehehehhe huntunglah org rawang dah ada outlet MB yg besar. Boleh jadi port lepak baru ni. Nora suka ayam goreng MB. Sedap boleh tahan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayam goreng MB sedap..kite da try mkn ngn nasi lmak die..

      Padam
  15. Tahniah untuk cawangan baru! Saya tak pernah lagi cuba menu2 di Marrybrown ni. Seumur hidup belum lagi me jejak I Restoran ni. Nampak gaya nk kena makan jugak lah kt sini nnti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali bro kna try makan kt marrybrown nie..something different tau MB nie

      Padam
  16. lame dah tak pegi rawang. dah besor agaknya bandar dia sekarang kan. dah ada marrybrown pulak tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhmdulillah dah semakin maju..mek kalu dtg snggh la sini..

      Padam
  17. tahniah marry brown.. sis lama dh tak gi makan MB ni.. burger dia best! bnyk pilihan plak tu... syok

    BalasPadam
  18. Nanti boleh membawang kat sini pulak Nad hehehe. Tahniah Marrybrown

    BalasPadam
  19. wahh seronok bila dah buka cawangan kat rawang...senang org rawang nak pekena marry brown lepas ni...kit apaling suka dengan ayam goreng dia...sedap betul

    BalasPadam
  20. Dat ayam Korea and bubur pedas look so yummy. Nak kena try jugak la... Thanks for sharing

    BalasPadam
  21. Marrybrown Caltex Sungai Choh dkt kot dgn sg buloh? Nk pernah msk marrybrown nti nk tray jgk

    BalasPadam
  22. Banyak menu baru Marrybrown ni, jika singgah nnt, mesti mouse mommy try out nnt ya.

    BalasPadam
  23. Numpang promo ya Admin^^
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat
    ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
    add Whatshapp : +85515373217 || ditunggu ya^^

    BalasPadam