HOME FAMILY RECIPE BEAUTY LIFESTYLE REVIEW TIPS

Isnin, 7 November 2016

POST ANAK KE MELAKA

Dengar tajuk pun da lain macam je bunyi ye...hihi...actually anak aku yang sekolah tadika si sara and eisya dengan rasminya diowang da start cuti sekolah awal dari yang sepatutnye..Haha..advance nye anak aku cuti sekolah kan..bukan ape..da alang-alang suami aku nak balik melaka so kiteorang pn kirim la cucu-cucu tok melaka dok sana sampai lebam..yela..nak balik time hari biasa memang tak dapat la kan..So tinggal la aku, kakak putri n aiman..Kakak putri sekolah lagi..nak pulang buku teks sekolah pn xlepas lagi nie nk cuti..Teman mama kat rumah nie lagi bagus xde la adik aiman sorang-sorang nanti nak main..

Nanti cuti mama tengok kamu ye sayang..Jangan nakal-nakal tau..Baru 2 hari dok sana korang da p mandi manda ye..Jeles kakak putri kalau die tengok nie..


Thanks mak tam bawak sara n eisya p mandi

Mandi sampai kecutt..

Jangan nakal-nakal tau sayang


Tiada ulasan:

Catat Ulasan