Ik

Khamis, 20 Januari 2022

Chewies Immuno Licious Gummy Baik Untuk Sistem Imun Si KecilPandemik Covid-19 yang melanda negara kini semakin terkawal. Angka dari hari ke hari telah menunjukkan trend peningkatan dan penurunan tidak melebihi 4 angka. Sebagai langkah berjaga-jaga, kita hendaklah mengamalkan gaya hidup dalam norma yang baharu iaitu sentiasa memakai pelitup muka, jaga jarak, standby hand sanitizer dalam beg dan sentiasa patuhi SOP yang telah ditetapkan.

Bagi ibu bapa yang mempunyai anak kecil, kesihatan mereka juga perlu dititikberatkan. Dengan pengambilan Chewies Immuno Licious  Gummy mampu melindungi kanak-kanak daripada covid dan wellmune melatih sistem imun untuk lebih aktif melawan selsema atau batuk. 


Chewies Immuno Licious ialah multivitamin berperisa buah-buahan yang kaya dengan vitamin penting yang diperlukan oleh kanak-kanak. Teksturnya yang kenyal, lembut dan mudah dikunyah serta disukai oleh kanak-kanak. Chewies Immuno Licious mempunyai tiga perisa buah-buahan seperti strawberi, oren dan mangga. Gummies imunolitik diperkaya dengan Wellmune WGP® yang dapat meningkatkan sistem imun dengan selamat.


Apakah Wellmune WGP®?

• Polisakarida glukos yang diperoleh daripada yis proprietari yang sangat tulen
• Tersedia secara meluas sebagai bahan makanan dan minuman semula jadi
• Terbukti secara klinikal dapat meningkatkan sistem imun dengan selamat
• Membunuh penceroboh asing tanpa merangsang sistem imun, penggalak imun atau perangsang dengan mengaktifkan sel badan imun semula jadi
• Diluluskan GRAS di bawah peraturan FDA AS dan kelulusan kawal selia di negara lain
• Halal, bukan alahan dan bebas GMO”Sejak nad berikan anak-anak makan Chewies Immuno Licious, anak nad da kurang selesema dan batuk. Multivitamin ini bagus kerana ia disokong oleh KKM sebagai yis beta glucan (wellmune) dan dapat membantu meningkatkan sistem imuniti badan anak nad. Pengambilannya sangat mudah hanya 2 kali sehari dan sesuai untuk kanak-kanak berusia 2 tahun ke atas. 

Sebagai ibu bapa, mesti lah kita nakkan anak kita sentiasa dalam keadaan sihat dan ceria walaupun kita sendiri tak tahu bila pandemik ini akan berakhir. Oleh itu, sentiasa la mengambil makanan tambahan seperti Chewies Immuno Licious bagi meningkatkan sistem imun sekali gus dapat melindungi kanak-kanak dari penyakit yang merbahaya ini.

Untuk maklumat lanjut berkenaan multivitamin Chewies Immuno Licious ini, boleh layari sesawang dibawah :

Facebook : https://www.facebook.com/chewiesmy
website : https://mychewies.ajrph.com/

1 ulasan: