HOME BEAUTY LIFESTYLE FAMILY RECIPE REVIEW TIPS

Selasa, 25 Julai 2017

Birthday AIMAN ZIYAD Turn 2


Kasi campak belakang balik cerita minggu lepas..Kami xplan pun nak celebrate besday budak kecik nie da alang-alang balik melaka nak tengok die sekali la buat besday die..Sekejap je anak mama nie da 2 tahun..Rindu nak cium bau mulut awak, nak cium tangan and kaki awak yang comel tue..Meh nak cite pengalaman masa lahirkan aiman ziyad nie..

AIMAN ZIYAD DAY 1

Tahun 2015 ikut due 20.8.2015 tp disebabkan anak mama nie xsabar nak raya tup2 die kuar time raya ke 2..Sempat la mama beraya sakan makan lemang, ketupat, rendang..Pandai awak ye, da bagi mama bantai makan semua esoknya awak keluar..Seingat mama la, awak la yang paling besar masa keluar tue dari kakak-kakak awak..3.6kg tanpa jahitan..Alhamdulillah..xsusah pun nak jaga budak nie..Tak banyak ragam tapi kalau die merajuk mau die guling-guling kat lantai tue..kuat merajuk macam ayah die..

HAPP BIRTHDAY TO YOU

WE LOVE YOU ADIK AIMAN

Harapan mama untuk satu-satunya anak lelaki mama nie semoga adik membesar dengan sihat, bijak pandai dan berjaya didunia dan akhirat. Semoga adik menjadi kebanggaan mama dan ayah dan jadi anak yang soleh serta patuh pada agama ye sayang...Mama, ayah, kakak sayang adik sangat-sangat!!!

AIMAN ZIYAD TURN 2 

3 ulasan: