HOME BEAUTY LIFESTYLE FAMILY RECIPE REVIEW TIPS

Selasa, 14 Februari 2017

''Jom Berkenalan Mama Aiman''







Assalamualaikum...

Hye bloggers, hari nie mama aiman rasa nak buat 1 segmen jom berkenalan untuk meramaikan lagi kenalan dikalangan para blogger sama ada yang mama aiman pernah follow atau tidak..Selain dapat membantu kawan-kawan yang baru nak start blogging dan nak tambah follower nie. 

Caranya mudah saja just follow the rules below. Semoga ukhuwah yang kita bina dirahmati allah insyallah..Jom cepat-cepat bagitahu kawan-kawan yang lain supaya diorang pn turut join dalam segmen nie..

Actuually, Mama aiman pn masih baru lagi dalam dunia blog nie..Sebab tue kalau tengok blog nie pun agak serabut sikit..hehehe..Perlahan-lahan la kite kasi touch up cantik-cantik blog nie nanti ye..

Dan kalau segmen nie meletop kebaboom, mama aiman nk buat giveaway untuk mereka yang bertuah.. 

Akhir kata, Good luck dan selamat mencari kawan baru dan tambah followers dengan cepatnya..hihi

Tiada tarikh untuk segmen ini dan akan berlangsung sampai bila-bila.




SYARATNYA:


FOLLOW BLOG INI

ADD FACEBOOK INI

FOLLOW IG INI

FOLLOW TWITTER INI

BUAT ENTRI BERTAJUK 

"SEGMEN JOM BERKENALAN MAMA AIMAN"

COPY DAN PASTE BANNER DIATAS KE ENTRI ANDA

TINGGALKAN URL ENTRI ANDA DI RUANG KOMEN INI




7 ulasan:

  1. assalamualaikum mama aiman, done join segmen dan follow, nanti mama aiman app ye :)
    cuma fb akk saya tak boleh add sebab akk setting off simbul add friend.

    http://cahayahannan.blogspot.my/2017/02/segmen-jom-berkenalan-mama-aiman.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumsalam..ok dik..thanks join segmen hakak..salam perkenalan ye..:)

      Padam
  2. hai kak , saya join jugak eh

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/02/segmen-jom-berkenalan-mama-aiman.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan dikk..dialu-alukan..thanks join tau..:)

      Padam
  3. Hi dear...kalau tiada fb and ig, still can follow tak segmen ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh sis..xpe..follow blog nie pn da ok..:P

      Padam
  4. hi dear ... ok, dah follow .... salam perkenalan ....

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/02/segmen-jom-berkenalan-mama-aiman.html

    cheers.

    BalasPadam