HOME FAMILY RECIPE BEAUTY LIFESTYLE REVIEW TIPS

Selasa, 4 April 2017

Focus N Filter



Sejak dari semalam wall kat FB

 penuh ngn apps nie..

So mama aiman pun xlepaskan peluang tuk try 

gak download apps nie..

Maka terhasil la nie..haha..

xde kj boleh la edit2 nama nie..



Sape nak tau meh mama aiman ajar...

Awak p kat google play store dan download apps nie

FocusNfilter

9 ulasan:

  1. saya pun dah terjebak kak. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..bila benda simple mcm nie pn da viral ape lagi kite pn cuba2 gk la buat sebb nampk sweet sgt...:)

      Padam
  2. layan gk bnda nie lau bosan2 kn...

    BalasPadam
  3. haaa kan..mmg tular sungguh...tapi sy x sempat pun nk buat lagi...bz tahap gaban keke

    BalasPadam
  4. viralnya apps nii...sampai ada yang buat duit dah...hahaha

    BalasPadam
  5. Adakah sy sorang ja yang x terjebak dengan apps ni? Jika ya, yeahhh XD

    BalasPadam