Rabu, 7 Mac 2018

CANTIK DAN SIHAT DENGAN SUSU KAMBING ELLVITA PREMIUM BERRY


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Dalam banyak-banyak susu, susu kambing la yang paling nad kurang minum..Sebab apa nad pernah minum dulu rasanya kurang sedap dan berbau hamis tapi setelah nad disyorkan oleh seorang rakan untuk mencuba susu kambing keluaran i-sihat nie tanpa ragu-ragu nad pun cuba sekotak susu kambing Premium Berry.First time minum susu nie serius cakap nad terus jatuh cinta dengan rasanya yang sedap dan langsung xde bau hamis.Apa yang best susu kambing Premium Berry nie sedap diminum time sejuk..Ikut citarasa masing-masing juga kalau macam nad, nad suka minum sejuk bancuh dalam shaker pastu shake-shake kan die terus minum..


Selain susu premium berry nie, terdapat lagi 2 perisa susu kambing nie iaitu susu kambing asli ORGALAC dan susu kambing vanila coklat VACHOC 10 plus.Tapi pilihan nad tetap susu kambing Premium Berry sebab ade perisa strawberi dan rasa buah beri yang segar..Produk ellvita juga ada mengeluarkan minuman untuk mereka yang mengalami pedih hulu hati atau gastrik iaitu G-Storm 360..Nanti kite cite next entry okeyy..

Premium Berry diperkaya dengan 15 ramuan terpilih seperti strawberi, buah beri, kolagen, ekstrak sakura, applephenon, astaxanthin untuk kecantikkan dalaman dan untuk kecantikan luaran pula menggunakan bahan seperti badam, kismis, habbatus sauda, buah tin, delima, za'faran, kurma, madu dan susu kambing.Nak cantik dalam kena la cantik luaran juga gaiss..


Untuk pengetahuan korang semua susu kambing nie menggunakan 100% bahan organik dan tiada sebarang campuran susu krim atau susu lembu..Susu Premium Berry nie juga selamat dimimum sebab tiada perisa tiruan dan bahan pengawet, rendah kandungan gula dan kaya dengan vitamin C. Produk ini juga telah diuji secara klinikal oleh 2 lab yang telah mendapat akreditasi oleh Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM)  dan yang penting produk adalah selamat dan dijamin halal..



Cara pengambilan susu Premium Berry masukkan 4 scoop / 1 sachet Premium Berry ke dalam 180ml-200ml air suam dan dibancuh. Boleh juga dibancuh dengan air sejuk kemudian korang shake-shake kan je terus minum.Ikut citarasa masing-masing. Boleh diambil 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan waktu malam..Pastikan korang minum banyak air masak untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.Bukan sahaja untuk wanita, malah lelaki juga boleh minum susu kambing Premium Berry nie tau..



Korang boleh dapatkan susu Premium Berry nie dalam 2 bungkusan yang berbeza tau iaitu POUCH PACK (Pek Besar) dengan scoop di dalam = 500 gram dan SACHET PACK iaitu satu kotak ada 20 sachet x 25 gram = 500 gram..Tapi untuk Premium Berry nie hanya ada sachet pack sahaja..

Nad da try korang bila lagi??Nak cari susu kambing yang sedap dan tak berbau hamis Premium berry la pilihan terbaik nad..Hope korang enjoy la video seminit dari aku nie..Sebab terlalu sedap sampai susu kambing tue dok kena tang batang hidung aku..haha



Lihat testimoni mereka yang da minum Premium Berry nie :-






Untuk info lebih lanjut korang boleh layari :

FB PAGE : FB DrZara Ellvita

                  FB Page Ellvita Susu Kambing HQ

Hotline : 019-2020911

Website : www.ellvita.com

IG : ellvitahq


#ellvitatastytestedtrusted
#ellvitarevolusibaruprodukberkualiti
#ellvitahouseofnature
#ellvitahadiahterbaikbuatdirimu



21 ulasan:

  1. Wahhh..bestnya. nak try jugak la

    BalasPadam
    Balasan
    1. try la cik tie..memang puas hati..saya da minum kesan die kulit kite jadi makin licin..

      Padam
  2. Cikla pun dah jatuh cinta dgn produk ellvita ni. Serius sedap dan yg penting susu kambingnya tiada bau hamis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap kan cik la susu kambing nie..pekena sjuk2 uishh..terangkat abh..hihi

      Padam
  3. igt tadi fasha sanda lah..muka sekali imbas mcm fasha hihi
    tp yg menarik produk ni ada susu kambing dan kolagen..betul eh..
    ok nti nak cuba..teringin nak muka floles

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba la sis el..produk nie bukan sahaja cantik diluar, malah bagus untuk kesihatan dalaman kite..

      Padam
  4. suka sangat denga premium berry ni..sedappp

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedapp sangat..minum sjuk2 perghh..mcm minum susu dutch lady strawbery tue..

      Padam
  5. tambah buah strawberi sedap tu...

    BalasPadam
  6. Suka Premium Berry ni, sedap dan menyihatkan!

    BalasPadam
  7. Best produk ni bila kita consume selalu berat bada boleh turun

    BalasPadam
  8. sama la kita tak suka minum susu kambing sebab bau dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg premium berry nie xde bau pn sis..boleh cuba..bnyk mnfaat die..sama2 kite cantik dan sihat..😊

      Padam
    2. Yg premium berry nie xde bau pn sis..boleh cuba..bnyk mnfaat die..sama2 kite cantik dan sihat..😊

      Padam
  9. Premium Berry memang sedap lazat tak terkata. Bau pun tak hamis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye sis..minum pun sedap je sbb xde bau hamis langsung...

      Padam
  10. Macam mana ye nak dapatkan Produk ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hye fatin..awk boleh direct trus hotline no kt ats tue..

      Padam
  11. Ramai yang kata produk ni bagus untuk masalah dalaman wanita. Kawan saya pun suggest ambil produk ni. Area Sg. Petani ada ejen tak? mohon panjangkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hye deena..insyallah klu brmint awak boleh dptkn dri ejen yg sah seperti no hotline diatas..

      Padam