Ik

Khamis, 28 Mac 2019

Safi Royal Expert-Penyelesaian Masalah Penuaan

Assalamualaikum dan apa khabar semua..Hari nie nad nak kongsi dengan anda semua mengenai produk terbaru yang bakal dilancarkan oleh Safi iaitu Safi Expert Solutian-Set Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation.Semua wanita akan mengalami proses penuaan.Proses penuaan ini terjadi apabila timbul garis-garis halus pada wajah dan akhirnya akan menjadi kedutan.Tak terkecuali,nad juga mempunyai masalah kedutan halus dibahagian mata dan bintik2 hitam di muka. 

Untuk mengatasi masalah ini, nad dah pun cuba produk terbaru dari SAFI iaitu Safi Expert Solution-Set Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation yang mana dalam set ini mengandungi 2 botol kecil yang bertanda no 1 iaitu Renewal Hydra Complex dan botol no 2 iaitu Supreme Anti-Spots Complex.

Set Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation tidak mengandungi bahan seperti tiada minyak mineral, tiada alkohol, tiada silikon, tiada paraben, dan tidak diuji pada haiwan.Set ini juga telah diyakini selamat serta halal digunakan.

Set Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation ini telah diuji secara klinikal dan didapati bintik-bintik hitam telah mula hilang dan kesannya dapat dilihat dalam masa 2 minggu penggunaan.Selepas ujian dilakukan, sebanyak 85.7% bintik hitam berkurangan, 100% pembentukan kulit baru, 100% kulit menjadi anjal, 91.7% kulit kelihatan berkilau dan 100% memperbaharui tona kulit wajah.


Renewal Hydra Complex

Dengan gabungan Mandelic Acid & Hyaluronic Acid berkesan untuk mencerahkan kulit dan pembentukkan sel kulit baru.Kulit akan menjadi semakin lembab, licin dan lembut.

Cara Penggunaan Set Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation boleh diikuti dengan 2 langkah mudah iaitu :

Langkah pertama :

Gunakan corong penitis lalu picitkan ke dalam botol Renewal Hydra Complex.Kemudian titiskan pada telapak tangan dan sapu pada wajah dan urut perlahan-lahan sehingga ianya meresap ke dalam kulit.Habiskan 1 botol Renewal Hydra Complex dalam masa 2 minggu setelah botol dibuka kemudian diikuti botol ke 2 untuk minggu ke 3 dan ke 4.


Supreme Anti-Spots Complex

Gabungan unik antioksidan & Eklusif Bio-Complex secara drastik akan mengurangkan  hyperpigmentasi dan membuatkan rona kulit menjadi sekata dan berseri-seri.Membuatkan kulit menjadi tegang dan garisan halus semakin berkurang.

Langkah kedua :

Buka penutup botol Supreme Anti Spots Complex dimana botol tersebut telah pun tersedia corong penitis kemudian titiskan ke telapak tangan dan gosok perlahan-lahan pada muka dengan usapan ke atas..Mula-mula nad pakai kulit muka nad rasa agak berminyak sedikit tapi lama kelamaan ia akan meresap dan kulit menjadi lembab.

Untuk kesan yang lebih optimum, anda disaran menggunakan SAFI RANIA GOLD Moisturising Day Cream SPF25PA++IRBio Skin Moisturiser-Anti Photo Ageing Lines


Pelembab kulit Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines direka khas untuk menentang garis penuaan dengan menapis lebih dari 90% sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran.Pelembab Bio Skin Moisturiser ini tidak berminyak dan diformulasikan dengan Amino Peptides untuk meningkatkan penyerapan kulit dan melicinkan kedutan serta memperbaharui kulit baru.

Pelembab Bio Skin Moisturiser ini berkesan untuk melindungi kulit dari sinaran UV yang berbahaya serta radikal bebas dengan SPF34PA++, mengurangkan garisan halus, menjadikan kulit semakin anjal dan menjadikan tona kulit sekata.

Cara penggunaan Bio Skin Moisturiser

Cuci muka sehingga bersih kemudian sapukan pelembab Bio Skin Moisturiser ke wajah dan urut wajah secara bulatan sehingga meresap ke dalam kulit..Nad suka pakai pelembab nie sebab bau die wangi je..kulit muka pun rasa lembab-lembab je..

Testimoni sendiri

Sebelum

Selepas

Ok la, sekian sahaja perkongsian nad untuk entry kali ini..Untuk maklumat lanjut berkenaan produk SAFI nie boleh layari sesawang ini

Facebook : http://www.facebook.com/SAFI.MY

Instagram : http://www.instagram.com/safimalaysia


Tiada ulasan:

Catat Ulasan