Ik

Rabu, 3 April 2019

Master Pasto-Spaghetti Segera Hanya 3 Minit




Entry kali nie nad nak share dengan korang tentang makanan western iaitu spageti segera dari Master Pasto yang sangat sedap, mudah dan senang untuk disediakan..Biasanya kita selalu dengar meggie segera je kan, jangan tak tahu sekarang nie spageti pun dah ada yang segera..Yang penting spageti nie tak perlu disimpan dalam peti sejuk..Mana yang tak tahu nak masak apa, atau yang tak ada masa nak masak disebabkan terlalu busy dengan kerja, korang boleh bawa spageti nie masuk sekali dalam handbeg tue..sampai office teruss zaapp siap..


Spageti segera dari Master Pasto nie ada 3 jenis iaitu MPAglioolio, MPMushroomcream dan MPBolognese.Ketiga-tiga nie nad da rasa dan semuanya sedap..Bukan nad sorang je yang makan, anak-anak pun suka makan spageti nie..Licin pinggan makan time hujan..Lagi sedap bila dapat makan panas-panas..

MPAglio olio nie rasa die pedas dan sesuai ngn nad yang suka makan pedas..isi ayam pun xkedekut..

MPBolognese nie pula menjadi kegemaran anak dara nad si kakak Putri..Awal2 lagi dia da pilih nak makan yang ini 

MPMushroom nie rasa die ofcoz la rasa cendawan.Nie plak jadi kegemaran anak lelaki nad abih semua die kutip makan cendawan tue..


Cara nak masak pun mudah sangat..Ada 2 cara penyediaannya iaitu sama ada korang nak pakai periuk atau microwave..Yang pertama panaskan air sehingga mendidih, kalau guna microwave korang tuangkan spageti dan sos flexy packy ke dalam pinggan atau bekas yang sesuai untuk microwave..Kemudian masukkan ke dalam ketuhar dan panaskan 1 minit..Untuk yang guna periuk tadi, bila air dah mendidih korang masukkan Flexy Packy Pasta & Sauce ke dalam periuk, rendam selama 3 minit kemudian keluarkan spageti dan sos flexy packy dari periuk.Buka dan tuang ke dalam pinggan dan taraa siap sedia untuk dihidang.



Yang paling penting, spageti nie tiada bahan pengawet dan tiada bahan perisa MSG.Mesti ada yang nak tahu produk nie halal atau tidak?Of coz la halal produk dari malaysia nie..Kilang pun dekat penang.Sebelum tue, nad nak share video ringkas cara macam mana nak sediakan spageti segera nie.


Untuk maklumat lanjut mengenai Spageti Segera dari Master Pasto sila layari :

Website : https://www.masterpasto.com/
Facebook :https://www.facebook.com/masterpastolioco
Instagram : https://www.instagram.com/masterpasto/




2 ulasan:

  1. 💐Assalamualaikum slm sejahtera warga group📢
    💐 Sy nk mintak tolong viralkan berita baik ni ye📢😉

    1) Ni berkenaan kisah hidup pesakit kencing manis dan jugak kisah hidup pesakit kanser stage 1-stage 4 yang pulih dengan hanya produk yg berpatutan harga nya tapi kesannya setanding ubat harga mahal ribuan ringgit....

    Boleh Call atau Wasap terus pengasas die..nanti blh cerita direct kt dia kita sakit apa dn lain2.. direct terus senang kn .ni nmbor dia.👉🏼 *En Mohd Zuhairi- 0174687570*

    2)Dah ramai yg sembuh dengan penawar herba beliau..kanser yg sudah merebak ke organ2 lain pon boleh diubati insya Allah.☺👍🏻

    3)Pengamal perubatan herba ni dh banyak pengalaman berdepan dengan pesakit2 kanser..ade ramai yg dh pulih....

    5)Mcm2 kanser blh rawat termasuk leukimia,paru2,limfoma dll.


    6) Bagi yang ada sakit *KENCING MANIS* pon boleh mendapatkan ubatan *paling mujarab* , termasuk *kencing* *manis* *kronik* seperti *kaki* *berlubang* dan *bernanah* *sehingga* *tidak* *perlu* *dipotong* .

    Sy share melalui pengalaman sy sdri yg mengikuti perkembangan pejuang2 kanser ni....sy sdri pon guna produk die (jus herba) dh 3thn.

    Jadi skg ni sy rsa perlu share berita ni buat semua supaya masih ade harapan bg mereka yg tercari2 penawar knser yg tepat .💪🏼

    Nanti dh beli produk die blh join group wasap..boleh la kenal2 pesakit die yg dh sembuh mcm yg sy knl antaranya
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪ Pn. Hayati abd Hamid- Pensyarah Kanan UITM, kanser payudara stage 4..
    Skg dh sembuh dn shat walau pon pernah diberitahu oleh doktor yang beliau hanya mampu bertahan setahun saja untuk hidup.setia dengan jus herba ini.
    Beliau mengarang sebuah naskah/buku yg mengisahkn pengalaman beliau sepanjang perjuangannya melawan kanser dengan mengambil jus herba ini sebagai salah satu rawatan alternatif (nk buku nti blh order)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Adik Luqman -kanser GIST-Anoerectal Tumor
    *Skg sudah sembuh dr kanser.*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Adik Izzat b.muhd Ariffin ,kanser Burkit Lymphoma stage 4 *sekarang dh sembuh*
    Guru nya memberitahu beliau x pernah nampak seperti pengidap kanser tahap 4, kerana sentiasa nampak cergas dengan pengambilan jus yang memberi tenaga dan merawat.Beliau mengambil jus herba ini dr kanser tahap 4 sehingga sembuh.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    *Tengku Aziah bt Tengku Ishak,bacaan gula 16 ,bertahun thun hidap kencing manis,minum herba ini bcaan sntiasa 6 shaja *

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Pn. Rugayah Jilani -
    Pesakit kanser payudara tahap 3B ketulan 10×10cm- *sudah sembuh !*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Pn. Noridah Md Dom - Pesakit kanser ovari tahap 3 merebak ke tyroid dan lymph- *sudah dapat kesan positif ,kesihatan beransur pulih.*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dan ramai lg lah yg dh sembuh dr kanser leukimia dll yg guna produk jutawan herbs nih....ini kenyataan..bkn rekaan.nti blh cntct en zuhairi dn pm sdri testimoni2 td tu yer..😉

    9)Jadi saya mintak pd sape2 yg ada sakit kanser x kisah lah kanser apa pon...Call atau terus wasap Pengasasnya sendiri okay👇🏻
    *En. Mohd Zuhairi - 017468 7570 ..*

    👍🏻In sya Allah nanti boleh join group wasap dan boleh pinjam semangat pejuang2 kanser yg lain

    💐Yg penting ubat nya MAMPU DIBELI dan mujarab..mudah mudahan aaminn..🤲🏼

    *NOTE* :

    Call order wasap@call- En mohd zuhairi- *0174687570*

    😁kalau wasap lambat balas(biasa nya sebab ramai yg wasap dia.)
    Tp nanti dia akn blas jugak yer..
    #sharepadayangmemerlukan
    #sharing is caring

    BalasPadam