HOME FAMILY RECIPE BEAUTY LIFESTYLE REVIEW TIPS

Isnin, 2 Oktober 2017

PV Naik Mencanak





Kebiasaannya blog nad nie xdela cecah sampai 1k pv..Paling tidak pun 100 je pv dalam sehari kadang tue tak sampai pun tapi hari nie sampai setakat jam 10 malam tudiiaa memang tidak disangka-sangka sangat la terkejut macam tak percaya plak tengok traffic blog untuk entry yang nad post pagi tadi terus naik meroket..Kalau la pv nad macam nie hari-hari kan best..Mayb ikut mood owner blog juga kot??

Kalau nak di ikutkan, nad nie bukan la blogger yang terkenal macam kawan-kawan yang lain yang sudah ada nama sendiri dan pengikut yang ramai dalam blog macam Lyssa Faizureen, Fatin Liyana, abang Hasrul Hassan, Namee Roslan..Nad hanya la seorang blogger partime sahaja..Boleh dikatakan nad nie masih baru dalam dunia blog..Banyak lagi perkara yang perlu nad belajar dan perbaiki untuk menjadi seorang blogger yang berjaya suatu hari nanti insyallah..Kepada senior2 blogger yang da lama menapak tue harap sudi la kalian membantu nad jika nad ada masalah atau jika nad ada buat salah dan silap..Kadang kita nie perasan salah orang tapi salah sendiri kita tak nampak..Umpama macam itu la..

Sebelum tue, nad nak ucapkan ribuan terima kasih pada kawan-kawan blogger yang sudi singgah dan baca entry-entry nad yang tidak seberapa ini..Insyallah nad akan cari idea macam mana nak jadikan blog nad nie setanding dengan mereka yang sudah berjaya tue..Tak salah kalau kita bersaing secara sihat..

Ok la tangan nad pun da letih nak menaip kat handphone nie..Nampaknya lepas nie nad da boleh servey untuk beli laptop sendiri bila ada rezeki nanti insyallah..Kite jumpa di next entry ok..

Assalamualaikum..

26 ulasan:

  1. Keep it up blogging kak nadia....

    BalasPadam
  2. Tahniah.
    Teruslah berblogging

    BalasPadam
  3. samalah!!menaip guna phone jugak!!all the best nadia!

    BalasPadam
    Balasan
    1. seksanya lahaai kalau taip guna fone nie kan...kena grab 1 lappy juga nie..:)

      Padam
  4. Tahniah, dah lama xrasa PV naik mencacak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...terima kasih bro..baru ade semangat nak update entry yang seterusnya..:)

      Padam
  5. Bestnyer kan bila reramai datang melawat begini. Teringin juga nak lawatan sebegini. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba buat entry yang boleh menarik minat orang untuk membaca..

      Padam
  6. Semoga terus success..

    BalasPadam
  7. Congrats. I'm sure your PV will constantly increase soon.

    BalasPadam
  8. setiap bulan neeza punya blog mesti pv itu ada 1 hari naik mencacak.. tapi pv itu sama ada dari US or Israel.. tapi memang kebiasaan jadi macam itu tapi rasa insecure lah pula

    BalasPadam
    Balasan
    1. kna rajin update..nad pun ikut moood juga

      Padam
  9. Saya pun masih belajar ilmu blogger ni. hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kite pun tgh belajar juga...:)

      Padam
  10. Tahniah Nad ! Kagum dengan usaha Nad. Usaha tanpa henti

    BalasPadam
  11. Tahniah Nad.. Teruskan usaha.
    Blog Nad ada keistimewaan tersendiri..

    BalasPadam
  12. tahniah sis! KEep it up ya :D

    BalasPadam
  13. kadang-kadang PV juga terus memberi kita semangat untuk terus menulis. saya pun masih baru dan terus belajar. blogger biashe-biashe je. haha

    | helloaiman |
    | Jana Bitcoin |

    BalasPadam
  14. tahniah2. best kan kalau tiba2 pv naik macam ni. aira pun pernah jugak, terus semnagat. hehe

    BalasPadam