Ik

Rabu, 30 Ogos 2017

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY TOPUP BY NADIA

Ogos 30, 2017 8 Comments


  1. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  2. http://umifuzy.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  3. https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  4. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  5. http://www.pokcikblogger.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  6. http://fws00blog.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  7. https://messarah.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  8. https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  9. http://najahmustapa.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  10. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  11. http://www.hakimramli.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  12. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  13. https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  14. http://www.huhahuhajerr.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  15. http://www.sisgee.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  16. http://itsmelyya.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  17. https://jombercontest.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  18. http://www.zukidin.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  19. https://merahcekelat.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  20. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  21. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  22. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  23. https://cikash.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  24. http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/30/mini-giveaway-nadia/
  25. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  26. http://penselduabee.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

Jumaat, 25 Ogos 2017

JANA PENDAPATAN DALAM BENTUK USD DENGAN SUSHIVID

Ogos 25, 2017 1 Comments





Pernah dengar apa itu SUSHIVID??

SUSHIVID merupakan salah satu laman web yang boleh membantu anda untuk menjana pendapatan dalam nilai USD. Menarik bukan??Cuba anda check berapa follower IG korang??Lebih dari 2000 Followers tak?Kalau lebih dah boleh buat duit dengan SUSHIVID

Macam mana nak apply??Mudah sahaja untuk anda apply melalui 3 cara dibawah :-


  • Youtubers : 250 Subscribers
  • Instagrammers : 2000 Followers
  • Bloggers : 2000 visit every month

Macam nad, nad pilih blog. Yang penting pageview blog sebulan 2000 view bukan pageview blog sehari..OK? Senang kan..

Bagi korang yang belum daftar jom daftar sekarang REGISTER NOW 






Selasa, 22 Ogos 2017

Separuh Mati Ku Bercinta – Dayang Nurfaizah

Ogos 22, 2017 6 Comments




Separuh Mati Ku Bercinta – Dayang Nurfaizah

Kesepian Hening malam
Bawah Sang bulan menemani
Kekosongan Ini
Ku Dengar kau bahagia
Menitis Air mataku
Ku Kesedihan
Kau telah pergi tanpa cinta
Yang sebenarnya ada bersamaku
Ku simpan hanya untuk dirimu
Di mana perginya setia
Kemana Hilang katamu
Akulah Yang dinamakan kekasih
Hatimu Untuk selamanya
Di Mana saat indah
Ke Mana perginya semua
Kala Ku lafazkan kata cintaku
Separuh Mati ku bercinta

PESAN-IRFAN HARIS

Ogos 22, 2017 0 Comments







Lirik Lagu Pesan - Irfan Haris Ost Ku Kirim Cinta


Disaat ku tiada nanti, tiada lagi disisimu
Jangan kau bersedih dan menangis
Engkau insan yang ku sayang
Yang paling ku kasih dirimu
Amat bererti dihidupku

Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya

Jaga dirimu, sayangku
Disaatku bila tiada disisimu

Semoga cinta kita kan bersama
Dihatimu...

Jadikan aku yang terakhir
Sampai nafasku terhenti dihujung waktu
Saat ku kirim cinta
Yang abadi...

whooo huooo.

Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya

Jaga dirimu, sayangku
Disaatku bila tiada disisimu
Semoga cinta kita kan bersama
Dihatimu...

Jadikan aku yang terakhir
Sampai nafasku terhenti dihujung waktu
Saat ku kirim cinta
Yang abadi...

Isnin, 21 Ogos 2017

Prime Bust Cream (PBC)

Ogos 21, 2017 2 Comments




Adakah anda mengalami masalah seperti dibawah:-

Payudara Kendur?

Payudara kecil?
Payudara melendut?
Suami selalu cakap payudara kecil?
Mahukan payudara yang menawan?
Nak pikat hati suami?

Anda dah cuba pelbagai produk tapi masih tak menjadi??


Memiliki payudara yang bulat, mantap dan gebu menjadi idaman setiap wanita dan para sang suami pun akan suka kalau isteri mereka punyai payudara yang mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Alami Keajaiban dengan produk yang semakin hangat dipasaran keluaran BeautyMe Cosmetic

Prime Bust Cream (PBC)


Keistimewaan Prime Burst Cream


  • Prime Bust Cream adalah krim semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan serta mencantikkan bentuk payudara wanita
  • Kesan boleh dirasa seawal 3-7 hari (denyutan lembut disekitar payudara) dan yang pasti bau epal dia sangat-sangat wangii...
  • Untuk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal digalakkan untuk menggunakan 3 botol Prime Bust Cream (PBC)
  • Produk PBC bukan sahaja dikenali di Malaysia, malah semakin dikenali pasaran luar negara
  • Prime Burst Cream telah disahkan oleh KKM anda tidak perlu ragu-ragu untuk menggunakannya
  • Prime Burst Cream juga telah menjadi  kegilaan para model terkenal seperti Lisaa Pinelle dan Holly Wolf















Foto BeautyMe Cosmetics.










Kelebihan Prime Burst Cream




Testimoni Prime Bust Cream







Testimoni di atas adalah dari pengguna sebenar produk Prime Bust Cream




WHATAPP



Juga dapatkan keterangan lanjut di :



FACEBOOK


IG



Haa tunggu apa lagi

Jom order Prime Bust Cream 

Sekali sapu pasti buat suami tak senang duduk..

Jom dapatkan PBC sekarang kesan seawal 7 hari dan dijamin suami hari-hari sayang!! 










Selasa, 1 Ogos 2017

PARCEL SGSHOP DA SELAMAT MENDARAT

Ogos 01, 2017 4 Comments

Hari jumaat yang indah nie tengah syok buat kerja tiba-tiba ada van skynet sampai..Ehh..barang aku ke??Sebab aku order lepas raya means awal bulan nie la tup2 tengok nama Nadia Md Radzi yess itu memang barang aku..Tengok balut pun da tahu barang dari SGSHOP yang aku tunggu selama nie da pun selamat sampai..

Jom kite tengok ape yang aku beli dari SGSHOP nie..Tapi sebelum aku terlupa, aku nak ucapkan terima kasih pada blog yang anjurkan giveaway shopping kredit tempoh hari..Kalau korang xbuat giveaway nie, tak mungkin aku boleh dapat Shopping kredit nie yang bernilai RM200..



Nie die list barang yang aku dok tunggu dari awal bulan..Tak sangka sampai betul2 hujung bulan...hihi





Bungkusan yang sangat cantik dan kemas!!!



Seluar lengging untuk anak dara..Sorang sepasang..untuk Putri dan Sara..


Baju yang sangat comel ini untuk anak lelaki kesayangan mama..Aiman Ziyad



Baju 2 pasang nie untuk mama..Wane putih dan biru



Lastly xtau nak beli ape aku bedal aje la sebab nk cukupkan RM200 tue..
amik kerongsang nie 2 ketuii 


Dan satu lagi pic almari aku xdan nak amik sebab belum ada masa lagi nak pasang..mayb next entry aku share dengan korang almari untuk anak aku letak pakaian..

Menggila jugak la tengok laman web die sebab aku asyik nak shopping je..Barang-barang die pun murah sangat dan berbaloi..

Cuma 1 jer nak pesan kalau nak shopping kat SGSHOP nie memang akan amik masa sebab korang beli barang nie kat CHINA..Harap banyakkan bersabar..hihi...Myb orang yang penyabar macam aku nie je kot yang sanggup tunggu sampai sebulan baru sampai barang sebab ade member aku kat office nie jenis tak sabar kalau shopping online mesti die dok tunggu pos laju hari-hari..kikiiki