Ik

Selasa, 4 Februari 2020

Tampil Selesa Dengan T-Shirt Long Sleeve Dari Boxy.My

Haii korang.. Hari nie nad nak kongsi dengan korang semua berkenaan dengan baju t-shirt long sleeve yang nad pakai nie. Cantik tak warna die?  Mesti korang nak tau kan dekat mana nad dapatkan t-shirt long sleeve yang cantik nie? 


Haa..kalau korang nak tau, t-shirt long sleeve yang nad pakai nie nad dapatkan dekat Boxy Shirt Malaysia. Bukan long sleeve jer yang ada, t-shirt lengan pendek pun ada. Terdapat 3 jenis t-shirt yang boleh korang pilih sama ada nak jenis microfiber shirts, cotton shirts atau pun polo shirts. Untuk t-shirt nad nie, nad pilih jenis mircofiber t-shirts long sleeve. 


Microfiber Shirts

Microfiber T-Shirt
Microfiber T-Shirt Short Sleeves
Microfiber T-Shirt Long Sleeves
Pro-Series Microfiber
Microfiber Youth Series


Cotton Shirts

Premium Cotton Casual Tee

Polo Shirts

Microfiber Polo Shirts
Cotton Polo Shirts

Pilihan Warna

Terdapat 24 warna pilihan dan saiz pula bermula dari saiz XS sehingga 3XL. Untuk t-shirt long sleeve nie, saiz yang nad pakai adalah XS dan nad pilih warna maroon. Hati berkenan sangat dengan warna nie. Untuk setiap jenis t-shirt yang korang pilih, ada warna-warna tertentu je tak semua warna ada. Tapi serius la, masa nad pilih tue, rambang jugak la mata nie tengok sebab semua warna cantik-cantik.






Salah satu sebab kenapa nad suka sangat ngan t-shirt nie adalah kerana ianya selesa apabila dipakai walaupun dalam keadaan cuaca panas dan warnanya yang sangat cantik. Kalau korang nak tempah untuk family day ke, untuk hadiahkan pada yang tersayang ke memang nad rekeman sangat-sangat. Lagi 1, baju nie sepenuhnya buatan Malaysia tau dan semua t-shirt nie ready stok.. So korang tak perlu risau tiap kali order memang akan ada punya la.. Manakala dari segi harga pula, korang jangan risau la memang mampu milik..



Untuk t-shirt lengan panjang yang nad pakai nie nak tau berapa harga die?? Cuma RM14.90 je.. Murah tak? Haa murah sangat kan lepas tue t-shirtnya berkualiti tinggi pula tue. Kenapa nak bayar lebih sedangkan  yang murah pun berkualiti? Untuk penghantaran pula, jangan bimbang gaaiss servis terbaik. Penghantaran sangat cepat..Hari nie order esok comfirm dah sampai depan pintu rumah.

So untuk korang yang nak dapatkan t-shirt nie atau dah berkenan boleh layari terus laman web boxy.my sure korang jatuh hati dengan t-shirt nie.

Selamat menyopping gaaiss!!đŸ˜‰ Jom la kita pergi jenjalan dengan baju baru yang ohsem dan cantik nie..

Facebook : boxy



24 ulasan:

  1. Kan..kain dia berkualiti. murah pun murah. servis pantas. betul sgt, harini order esok sampai.. pantassss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik2 kan kak fizz tshirt dari boxy nie..selesa sangat pakai..

      Padam
  2. Kain berkualiti, harganya pun murah ok sangat la tu. Susah nak cari tshirt online yang ok sekarang tau, kalau ada pun kualiti kain dia out.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau xpe, kt boxy nie material die ok, sebb nd amik jnis microfiber..selesa sangat pakai..

      Padam
  3. Wow!!!!!!! Nampak bagus quality t-shirt Boxy nie. Boley lah Saya pun cuba Nanti.

    BalasPadam
  4. Wah.. Harga mampu milik nie.. Nak kena cepat2 terjah Fb Boxy nie.. Confirm terorder tanpa sedar.. AM suka pakai t shirt lengan panjang

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..order kak murni..jgn xorder..borong smua 24 kaler..hihii

      Padam
  5. Ada 24 color lagi..harga pun murah.quality pun ok..bole terjah nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan sis terjah..rekemen sangat murah pun murah..yg pnting selesa pakai..

      Padam
  6. Boleh jugak belikan untuk adik Yana yang suka sangat pakai baju lengan panjang .. Walaupun panas terik dia tetap pakai baju lengan panjang .. Kalau kakaknya dah cari baju lengan pendek dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe..jnis yg sy pakai nie memang xpanas..sedap pakai..nie pn nk order lgi..

      Padam
  7. sekarang memang trending pakai baju plain macam ni, kalau kain berkualiti dan selesa mesti ramai orang suka. kene suggest tshirt boxy ni dkt member lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup betul tue..wlupun nmpak simple yg penting kualiti tiptop dan murah sangat..plus selesa pakai..

      Padam
  8. Murah ye harganya. Biasa kalau beli baju mmg suka jenis cotton dan selesalah. Jenis microfiber rasa mcm belum pernah cuba. Asakan tak panas dan serap peluh sis on je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh cuba sis..jnis mircofiber nie pn selesa pakai..xpanas..

      Padam
  9. warna punyalah banyak.. size pun mcm2... harga not bad.. eh ok sgt ni! sesuai beli utk siapa2 yg tgh cari shirt

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup sis awa..sesuai sape yg nkkan tshirt yg selesa, kualiti tiptop, harga pun murah..nd da terorder lg 1 tau..

      Padam
  10. wah menarik, warna pun banyak choice. btw saya memang penggemar baju microfibre. nak travel mudah n senang kering kalau basuh

    BalasPadam
  11. Suka la bila ada tshirt yang selesa dan berlengan panjang camni. Nak beriadah pun senang

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye kak min..material pn best.. Xpanas sesuai klu nk pakai untuk jogging

      Padam
  12. memang cepat sangat penghantaran dia kalau esoknya lepas order dah sampai dah. Warna maroon tu memang cantik, sesuai dengan Nad.

    BalasPadam
  13. trma kash farhana..memang suka sangat warna nie..hihii

    BalasPadam