Ik

Sabtu, 21 Disember 2019

Safi Youth Radiance Untuk Kulit Lebih Muda Dan Cerah Berseri

Setiap wanita punya keinginan untuk tampil cantik kekal berseri dan kelihatan muda. Sama juga seperti nad, walaupun usia dah menginjak ke 33 tahun depan, nad sangat mementingkan penjagaan wajah agar kelihatan muda dan tampil cantik dimata suami. Yaa haruslah untuk suami dan bukan untuk orang lain. Sekarang nie, nad tengah gunakan produk terbaru dari Safi iaitu Safi Youth Radiance yang terdiri daripada Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence dan Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser.


Kenapa nad pilih Rangkaian Produk Safi Youth Radiance? Jom tengok keistimewaan yang ada pada setiap 2 botol merah nie.

Safi Youth Radiance merupakan jenama rangkaian produk anti-penuaan pertama yang menggabungkan teknologi Saffron Gold dengan kombinasi manfaat ekstrak herba mewah Saffron, Nano Gold, Beetox dan Lipo Vit-C di dalam produknya.


Rangkaian inovasi kecantikan terbaharu dari Safi ini adalah hasil komitmen berterusan di dalam penyelidikan dan pembangunan produk penjagaaan kulit muka oleh SAFI RESEARCH INSTITUTE, makmal produk penjagaan kulit Halal terbesar di dunia, yang beroperasi di Malaysia. Rangkaian produk ini diuji secara dermatologi, BEBAS MINYAK MINERAL, BEBAS ALKOHOL, BEBAS PARABEN, TIDAK DIUJI KEATAS HAIWAN.

Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence


Diperkaya dengan teknologi Saffron Gold, Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence membantu mencegah masalah penuaan luaran dari dalam lapisan kulit, membaiki struktur kulit dengan mencerahkan kulit sekaligus melambatkan proses penuaan. Ia mengandungi kombinasi nutrisi ramuan mewah kecantikan kulit seperti:

Ekstrak Saffron
Memperbaiki dan mencerahkan kulit wajah

Lipo Vit-C
Melawan radikal bebas dan kerosakan kulit dari pendedahan UV dan pencemaran

Hialuronik Asid
Menghidrat dan mengunci kelembapan kulit sehingga 24 jam

Cara Penggunaan Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence:
  • Tuangkan dengan kadar yang mencukupi ke telapak tangan
  • Sapu dan ratakan produk di wajah 
  • Urut lembut dengan hujung jari secara bulatan sehingga meresap sempurna
  • Untuk hasil optimum, gunakan produk bersama Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser
Harga untuk sebotol Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence 100ml cuma RM55.90

Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser


Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser dengan Nano Gold 24K & Saffron diperhebat dengan manfaat nutrisi ekstrak Saffron, Beetox dan Lipo Vit-C. Dirumuskan untuk menjadi ringan, tidak melekit dan tidak berminyak untuk penyerapan cepat ke dalam kulit.

Serum menyerap lebih mendalam untuk merawat dan melembapkan kulit dalam satu aplikasi. Gel krim bertukar menjadi butiran serum kristal saat diaplikasi memberikan kulit lembut, licin dan lembap.

Ia mengandungi kombinasi nutrisi ramuan mewah kecantikan kulit seperti:

Ekstrak Saffron
Mengurangkan kadar keterlihatan kedutan pada wajah dan menyuburkan lapisan epidermis kulit wajah

Lipo Vit-C
Melawan radikal bebas dan kerosakan kulit dari pendedahan UV dan pencemaran

Vita-B3
Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata  mengurangkan garisan halus dan kulit kusam

Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser telah terbukti:

*67% peningkatan kadar keanjalan kulit yang lebih baik
*75% peningkatan kadar pencerahan kulit
*Berdasarkan ujian klinikal, dengan penggunaan rangkaian Safi Youth Radiance secara berterusan

Cara Penggunaan Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser :
  • Sapukan produk diwajah dan leher
  • Urut lembut dengan cara bulatan sehingga bertukar menjadi titisan air.
  • Teruskan mengurut dengan lembut sehingga meresap sempurna.
  • Untuk hasil optimum, gunakan produk ini bersama Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence
Harga untuk sebotol Safi Youth Serum Infused Moisturiser 40ml cuma RM55.90

Pengalaman Sendiri Menggunakan Rangkaian Produk Safi Youth Radiance

Pertama kali nad cuba Safi Youth Radiance terus jatuh cinta sebab yang pertamanya dari segi packaging yang sangat menarik minat nad dan salah satu merupakan warna kegemaran nad iaitu warna merah.


Yang keduanya Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence merupakan produk yang berasaskan air apabila disapu pada wajah, ia mudah meresap dengan cepat ke dalam kulit muka dan tidak melekit. Dengan kepingan emas membuatkan kulit muka kelihatan lebih berseri. 


Untuk Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser pula teksturnya lebih kepada gel krim yang mana apabila disapu pada wajah ia akan berubah menjadi titisan air dan mudah meresap ke dalam kulit muka.

Bagi korang yang inginkan kulit wajah yang cantik dan sentiasa kelihatan muda berseri, boleh lah cuba Safi Youth Radiance ini dan dapatkan di semua rangkaian Watsons, Guardian dan AEON Wellness di seluruh negara. 

Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini dari Safi sila layari laman sesawang rasmi Safi di www.safi.com.my

Facebook : SAFI
Instagram : safimalaysia

25 ulasan:

  1. Khabarnya awal Januari nanti produk ini akan dilancarkan... mesti pagi meletop!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye awak..skrg pn da meletops ramai yg da cuba..

      Padam
  2. tak pernah lagi try safi. packaging produk safi baru ni dengan warna merah nampak menarik tertarik, harga pun boleh tahan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pn jtuh cnta ngn packaging baru safi nie..menarik sangat..dri dlu mmg nd pgguna setia safi..so far ok la xde masalah..

      Padam
  3. setuju sangat .. bila dah makin meningkat umur , akan berlaku perubahan pada kulit muka . Rasanya nak kena cuba gak Safi Youth Radiance sebab garisan halus dah mula muncul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba la safi youth radiance nie..sbb die ada ekstrak saffon, beetox ngn nano gold..selamat digunakan..

      Padam
  4. Rawlins kagum dengan perkembangan Safi nie - makin lama makin elegan dan re;evan. My sisters pengguna setia Safi dan mereka approved penggunaan dan manfaatnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan..safi nie mmg da trbukti keberkesanannya sbb tue mash brtahan sampai skrg..

      Padam
  5. Indah pun pernah baca yang umur dalam 25 tahun dah boleh start pakai product untuk anti-aging. So sebab Safi Youth Radiance Serum water based, sesuai lah dengan kulit Indah yg agak oily, nak try lah nanti :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sure..cuba la guna safi trbaru nie.. produk safi sesuai untuk smua pringkat umur..xkira awak umur 20 an pun kna jga dri awal..so xdela nmpk tua dri usia sbnr kn..

      Padam
  6. I happen to be looking for a moisturizer might as well give Safi a try I like water based skincare works better for my skin.

    BalasPadam
  7. Kulit nampak lebih ceria dkt sis lepas guna produk safi ni ya. Testimoni yg meyakinkan utk sy

    BalasPadam
  8. Sekarang brand Safi semakin beri saingan di pasaran. Ok juga range Anti penuaaan ni sekali dgn Whitening. So far pakai Safi pun ok. Akan cuba range ni pula.

    BalasPadam
  9. Menariknya safi baru ni. Ada saffron. Bolehlah survey kat drugstore nanti

    BalasPadam
  10. Orang perempuan kulit dah cerah putih masih cari lagi produk untuk wajah hehehe biasalah mesti nak yang terbaikkan.. Senang orang perempuan orang lelaki simple jer hehehe. Jenama Safi ni diyakini bagus dan berkualiti ok..

    BalasPadam
  11. Untuk bukti pencairan W / A: +6281617538564
    Nama ******* Neni Syahir
    bandar: ******** Bandung
    Jumlah pinjaman: ****** IDR 5.5 bilion
    kadar faedah: ******* 1%
    @ Twitter ikuti sekarang: *********** @AasimahaLoan

    Saya mangsa penipuan di tangan pemiutang palsu. Saya kehilangan sekitar Rp.65,000,000 kerana saya memerlukan modal besar sebesar Rp. 5.5 bilion. Saya hampir diedit, saya tidak mempunyai tempat untuk pergi dan perniagaan saya hancur, dan dalam proses saya kehilangan suami saya. Saya tidak tahan lagi. 4 November 2019, saya bertemu kawan lama di sebuah restuarant di Bandung yang memperkenalkan saya kepada seorang ibu yang baik, Puan. AASIMAHA ADILA TELAH PELBAGAI PINJAMAN, yang akhirnya membantu saya dengan pinjaman besar untuk membayar hutang bank saya. Tolong bantu saya mengucapkan terima kasih kepada ibu-ibu Muslim yang memberikan syarikat pinjaman besar, pemilik kilang dan individu swasta untuk memperbaiki kehidupan dan perniagaan mereka. Saya juga ingin menggunakan peluang ini untuk memberi nasihat kepada sesama warga Indonesia. Jika anda mahukan pinjaman modal yang besar, anda boleh menghubungi mereka dan melihat laman web mereka. Anda perlu tahu bahawa terdapat banyak penipu di blog ini yang tidak mempunyai laman web di peta Google,. legit AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM memberi saya pinjaman sebanyak Rp 5.5 bilion pada kadar faedah yang sangat rendah untuk 1% sebagai pinjaman jangka panjang dengan kelulusan cepat dan pembayaran segera. Sekiranya anda mahukan satu pelaburan besar dan anda ingin membayar hutang anda dengan cepat dan senang seperti banyak orang di sini.
                                          Pengambilan permohonan adalah di bawah

    E-mail: *******aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    WhatsApp ::: ************ + 447723553516
    E-mel saya; ***************** nenisyahir@gmail.com

    BalasPadam
  12. Produk safi sememangnya antara produk terbaik di pasaran. Mak dan adik beradik perempuan saya memang antara pengguna tegar produk safi ni :)

    BalasPadam
  13. Aku belum try yang ney. . hihiiii

    BalasPadam
  14. makin cumel lah Nad guna SAFI Youth Radiance yer :)

    BalasPadam
  15. HI NAd.. boleh guna dgn baragan Safi yg lain tak.. geram lak tgk serum dia nih




    BalasPadam
  16. Hi Nad.. I baru nk cuba..

    BalasPadam
  17. Bila masa yg sesuai guna prodak ni?boleh guna dgn pelembab safi rania gold x?

    BalasPadam
  18. Helo semua !!!
    Salam untuk anda, dan rahmat dan rahmat Allah

    Data Peribadi Saya
    Nama: Erlina Tuty Sartika
    Alamat: Bandung
    Negara Indonesia
    Telefon: +62 81319467810
    WhatsApp: +62 81319467810
    Amaun Pinjaman: IDR 720,000,000
    Nombor Akaun: 1080424653
    Bank: Bank BCA
    E-mel: erlinatutysartika15@gmail.com
    Anda boleh menghubungi saya melalui kenalan saya

    Saya mengalu-alukan anda semua sehingga tahun 2020. Nama saya ERLINA TUTY SARTIKA, Saya berasal dari Bandung di Indonesia. Saya harap anda semua berhati-hati di internet. Saya akan menasihati anda untuk tidak memohon pinjaman di internet tanpa pengetahuan syarikat Pinjaman kerana tidak semuanya benar, kebanyakan dari mereka adalah penipuan, mereka akan meminta anda untuk menghantar wang untuk pendaftaran, pindahan, bayaran insurans dan anda masih tidak akan mendapat pinjaman anda, mereka semuanya pencuri. Saya telah menjadi mangsa oleh 3 pemberi pinjaman yang berbeza di sini dan saya mengirim sejumlah besar wang kerana saya benar-benar ingin mendapatkan pinjaman ini dan saya dipercayai pada kali pertama, tetapi saya tidak dapat pinjaman daripada mereka. Anda harus sangat berhati-hati agar anda tidak tertipu seperti saya, jika anda benar-benar ingin mendaftar di internet, hanya ada satu kreditur kredit yang sangat saya percayai kerana setelah saya mencuba beberapa tempat dan saya ditipu, saya mengalami banyak kesakitan kerana saya mempunyai banyak hutang yang perlu dibayar, jadi rakan saya di pejabat membantu saya mencari syarikat pinjaman yang sebenar dan sah dan kami menjumpai syarikat pinjaman baru REBECCA ALMA LOAN COMPANY, dan kami membuat dokumentasi yang diperlukan dengan syarikat itu, jadi rakan saya menolong saya untuk mengikuti semua peraturan dan undang-undang sahaja untuk memastikan semuanya itu nyata dan bagi Tuhan untuk kemuliaan, saya mendapat pinjaman dari syarikat sekitar 720 juta Rupiah. Oleh itu, jika anda memerlukan pinjaman, anda mesti menghubungi ibu REBECCA ALMA dan mengikut peraturan dan syarat atau terma dan syarat dan saya menjamin bahawa anda akan mendapat pinjaman anda dalam masa kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau masalah. dapatkan pinjaman saya dengan kadar faedah hanya 2%. Anda boleh menghubungi ibu yang baik melalui alamat e-mel ini: rebaccaalmaloancompany@gmail.com. Anda juga boleh WhatsApp ibu Rebecca Alma di nombor ini: +1405259662

    Maklumat Perhubungan Ibu yang Baik. Sila hubungi dia bahawa dia sah.
    Nama: Rebacca Alma
    Telefon: +14052595662
    WhatsApp: +14052595662
    https://Instagram.com/rebaccaalma
    e_mail: rebaccaalmaloancompany@gmail.com
    Laman web: https: //rebaccaalmaloancompany.blogspot.com

    Selamat sejahtera, dan rahmat dan rahmat Allah

    Semoga Allah sentiasa bersama anda semua. Doakan yang terbaik untuk anda semua

    BalasPadam
  19. Bila waktu sesuai pakai dan pakai botol yang mana dulu

    BalasPadam
  20. Salam kekasihku
    Saya benar-benar tidak tahu dari mana hendak memulakan testimoni saya kerana nama saya yang sangat gembira ialah Esteri Mumpung, dari Phillipine, Puan Rebacca Alma datang untuk menyelamatkan saya dan menghilangkan semua kesedihan saya.
    Sungguh mengagumkan apabila saya berfikir bahawa semuanya telah selesai dengan saya, saya sangat terhutang budi sehinggakan orang-orang yang saya pinjam dari geng itu memerangi saya dan kemudian menahan saya akibat hutang saya. ditahan selama berbulan-bulan tempoh rahmat diberikan kepada saya ketika saya dipulangkan dan dibebaskan untuk pergi dan menjana wang untuk melunaskan semua hutang yang saya terima sehingga saya diberitahu bahawa terdapat pemberi pinjaman dalam talian yang sah jadi saya perlu mencari di blog yang saya ditipu sebelum ini tetapi ketika saya menjumpai SYARIKAT PINJAMAN REBACCA ALMA, Tuhan mengarahkan saya kepadanya dan di sebuah blog kerana tarikan saya terhadapnya benar-benar suatu keajaiban mungkin kerana Tuhan telah melihat bahawa saya mempunyai banyak penderitaan dan itulah sebabnya dia mengarahkan saya kepadanya. Oleh itu, saya melamar dengan penuh semangat setelah beberapa jam pinjaman saya diluluskan oleh Lembaga Pengarah dan dalam 24 jam saya dikreditkan dengan jumlah yang tepat yang saya maksudkan untuk semua ini tanpa jaminan tambahan Pinjaman Peribadi kerana saya bercakap dengan anda sekarang saya mempunyai hapus semua hutang Saya dan sekarang saya mempunyai pasar raya dan pelaburan saya sendiri di Filipina dan Indonesia, saya baru saja membuka pusat membeli-belah di Malaysia tidak lama dahulu dan saya tidak memerlukan bantuan orang lain sebelum saya memberi makan atau mengambil kewangan, apa pun keputusan saya tidak ada urusan dengan Polis, saya sekarang wanita bebas.
    Anda ingin mengalami kebebasan kewangan seperti saya, sila hubungi Ibu melalui e-mel syarikat: (rebaccaalmaloancompany@gmail.com) juga hubungi Puan Rebbacca melalui nombor whatsapp +14052595662.

    Anda tidak dapat memperdebatkan fakta bahawa dalam dunia kesulitan ini, anda memerlukan seseorang untuk menolong anda mengatasi masalah perolehan dalam hidup anda dalam satu atau lain cara, jadi saya memberi anda mandat untuk mencuba dan menghubungi Puan Rebacca Alma di alamat di atas sehingga anda dapat mengatasi masalah kewangan dalam hidup anda.

    Anda juga boleh menghubungi saya melalui e-mel saya: (esterimumpung77@gmail.com)) . Semoga Tuhan memberkati anda semua.

    BalasPadam