Ik

Sabtu, 21 Disember 2019

Safi Youth Radiance Untuk Kulit Lebih Muda Dan Cerah Berseri

Setiap wanita punya keinginan untuk tampil cantik kekal berseri dan kelihatan muda. Sama juga seperti nad, walaupun usia dah menginjak ke 33 tahun depan, nad sangat mementingkan penjagaan wajah agar kelihatan muda dan tampil cantik dimata suami. Yaa haruslah untuk suami dan bukan untuk orang lain. Sekarang nie, nad tengah gunakan produk terbaru dari Safi iaitu Safi Youth Radiance yang terdiri daripada Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence dan Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser.


Kenapa nad pilih Rangkaian Produk Safi Youth Radiance? Jom tengok keistimewaan yang ada pada setiap 2 botol merah nie.

Safi Youth Radiance merupakan jenama rangkaian produk anti-penuaan pertama yang menggabungkan teknologi Saffron Gold dengan kombinasi manfaat ekstrak herba mewah Saffron, Nano Gold, Beetox dan Lipo Vit-C di dalam produknya.


Rangkaian inovasi kecantikan terbaharu dari Safi ini adalah hasil komitmen berterusan di dalam penyelidikan dan pembangunan produk penjagaaan kulit muka oleh SAFI RESEARCH INSTITUTE, makmal produk penjagaan kulit Halal terbesar di dunia, yang beroperasi di Malaysia. Rangkaian produk ini diuji secara dermatologi, BEBAS MINYAK MINERAL, BEBAS ALKOHOL, BEBAS PARABEN, TIDAK DIUJI KEATAS HAIWAN.

Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence


Diperkaya dengan teknologi Saffron Gold, Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence membantu mencegah masalah penuaan luaran dari dalam lapisan kulit, membaiki struktur kulit dengan mencerahkan kulit sekaligus melambatkan proses penuaan. Ia mengandungi kombinasi nutrisi ramuan mewah kecantikan kulit seperti:

Ekstrak Saffron
Memperbaiki dan mencerahkan kulit wajah

Lipo Vit-C
Melawan radikal bebas dan kerosakan kulit dari pendedahan UV dan pencemaran

Hialuronik Asid
Menghidrat dan mengunci kelembapan kulit sehingga 24 jam

Cara Penggunaan Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence:
  • Tuangkan dengan kadar yang mencukupi ke telapak tangan
  • Sapu dan ratakan produk di wajah 
  • Urut lembut dengan hujung jari secara bulatan sehingga meresap sempurna
  • Untuk hasil optimum, gunakan produk bersama Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser
Harga untuk sebotol Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence 100ml cuma RM55.90

Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser


Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser dengan Nano Gold 24K & Saffron diperhebat dengan manfaat nutrisi ekstrak Saffron, Beetox dan Lipo Vit-C. Dirumuskan untuk menjadi ringan, tidak melekit dan tidak berminyak untuk penyerapan cepat ke dalam kulit.

Serum menyerap lebih mendalam untuk merawat dan melembapkan kulit dalam satu aplikasi. Gel krim bertukar menjadi butiran serum kristal saat diaplikasi memberikan kulit lembut, licin dan lembap.

Ia mengandungi kombinasi nutrisi ramuan mewah kecantikan kulit seperti:

Ekstrak Saffron
Mengurangkan kadar keterlihatan kedutan pada wajah dan menyuburkan lapisan epidermis kulit wajah

Lipo Vit-C
Melawan radikal bebas dan kerosakan kulit dari pendedahan UV dan pencemaran

Vita-B3
Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata  mengurangkan garisan halus dan kulit kusam

Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser telah terbukti:

*67% peningkatan kadar keanjalan kulit yang lebih baik
*75% peningkatan kadar pencerahan kulit
*Berdasarkan ujian klinikal, dengan penggunaan rangkaian Safi Youth Radiance secara berterusan

Cara Penggunaan Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser :
  • Sapukan produk diwajah dan leher
  • Urut lembut dengan cara bulatan sehingga bertukar menjadi titisan air.
  • Teruskan mengurut dengan lembut sehingga meresap sempurna.
  • Untuk hasil optimum, gunakan produk ini bersama Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence
Harga untuk sebotol Safi Youth Serum Infused Moisturiser 40ml cuma RM55.90

Pengalaman Sendiri Menggunakan Rangkaian Produk Safi Youth Radiance

Pertama kali nad cuba Safi Youth Radiance terus jatuh cinta sebab yang pertamanya dari segi packaging yang sangat menarik minat nad dan salah satu merupakan warna kegemaran nad iaitu warna merah.


Yang keduanya Safi Youth Radiance Anti Aging & Whitening Essence merupakan produk yang berasaskan air apabila disapu pada wajah, ia mudah meresap dengan cepat ke dalam kulit muka dan tidak melekit. Dengan kepingan emas membuatkan kulit muka kelihatan lebih berseri. 


Untuk Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser pula teksturnya lebih kepada gel krim yang mana apabila disapu pada wajah ia akan berubah menjadi titisan air dan mudah meresap ke dalam kulit muka.

Bagi korang yang inginkan kulit wajah yang cantik dan sentiasa kelihatan muda berseri, boleh lah cuba Safi Youth Radiance ini dan dapatkan di semua rangkaian Watsons, Guardian dan AEON Wellness di seluruh negara. 

Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini dari Safi sila layari laman sesawang rasmi Safi di www.safi.com.my

Facebook : SAFI
Instagram : safimalaysia

21 ulasan:

  1. Khabarnya awal Januari nanti produk ini akan dilancarkan... mesti pagi meletop!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye awak..skrg pn da meletops ramai yg da cuba..

      Padam
  2. tak pernah lagi try safi. packaging produk safi baru ni dengan warna merah nampak menarik tertarik, harga pun boleh tahan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pn jtuh cnta ngn packaging baru safi nie..menarik sangat..dri dlu mmg nd pgguna setia safi..so far ok la xde masalah..

      Padam
  3. setuju sangat .. bila dah makin meningkat umur , akan berlaku perubahan pada kulit muka . Rasanya nak kena cuba gak Safi Youth Radiance sebab garisan halus dah mula muncul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba la safi youth radiance nie..sbb die ada ekstrak saffon, beetox ngn nano gold..selamat digunakan..

      Padam
  4. Rawlins kagum dengan perkembangan Safi nie - makin lama makin elegan dan re;evan. My sisters pengguna setia Safi dan mereka approved penggunaan dan manfaatnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan..safi nie mmg da trbukti keberkesanannya sbb tue mash brtahan sampai skrg..

      Padam
  5. Indah pun pernah baca yang umur dalam 25 tahun dah boleh start pakai product untuk anti-aging. So sebab Safi Youth Radiance Serum water based, sesuai lah dengan kulit Indah yg agak oily, nak try lah nanti :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sure..cuba la guna safi trbaru nie.. produk safi sesuai untuk smua pringkat umur..xkira awak umur 20 an pun kna jga dri awal..so xdela nmpk tua dri usia sbnr kn..

      Padam
  6. I happen to be looking for a moisturizer might as well give Safi a try I like water based skincare works better for my skin.

    BalasPadam
  7. Kulit nampak lebih ceria dkt sis lepas guna produk safi ni ya. Testimoni yg meyakinkan utk sy

    BalasPadam
  8. Sekarang brand Safi semakin beri saingan di pasaran. Ok juga range Anti penuaaan ni sekali dgn Whitening. So far pakai Safi pun ok. Akan cuba range ni pula.

    BalasPadam
  9. Menariknya safi baru ni. Ada saffron. Bolehlah survey kat drugstore nanti

    BalasPadam
  10. Orang perempuan kulit dah cerah putih masih cari lagi produk untuk wajah hehehe biasalah mesti nak yang terbaikkan.. Senang orang perempuan orang lelaki simple jer hehehe. Jenama Safi ni diyakini bagus dan berkualiti ok..

    BalasPadam
  11. Untuk bukti pencairan W / A: +6281617538564
    Nama ******* Neni Syahir
    bandar: ******** Bandung
    Jumlah pinjaman: ****** IDR 5.5 bilion
    kadar faedah: ******* 1%
    @ Twitter ikuti sekarang: *********** @AasimahaLoan

    Saya mangsa penipuan di tangan pemiutang palsu. Saya kehilangan sekitar Rp.65,000,000 kerana saya memerlukan modal besar sebesar Rp. 5.5 bilion. Saya hampir diedit, saya tidak mempunyai tempat untuk pergi dan perniagaan saya hancur, dan dalam proses saya kehilangan suami saya. Saya tidak tahan lagi. 4 November 2019, saya bertemu kawan lama di sebuah restuarant di Bandung yang memperkenalkan saya kepada seorang ibu yang baik, Puan. AASIMAHA ADILA TELAH PELBAGAI PINJAMAN, yang akhirnya membantu saya dengan pinjaman besar untuk membayar hutang bank saya. Tolong bantu saya mengucapkan terima kasih kepada ibu-ibu Muslim yang memberikan syarikat pinjaman besar, pemilik kilang dan individu swasta untuk memperbaiki kehidupan dan perniagaan mereka. Saya juga ingin menggunakan peluang ini untuk memberi nasihat kepada sesama warga Indonesia. Jika anda mahukan pinjaman modal yang besar, anda boleh menghubungi mereka dan melihat laman web mereka. Anda perlu tahu bahawa terdapat banyak penipu di blog ini yang tidak mempunyai laman web di peta Google,. legit AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM memberi saya pinjaman sebanyak Rp 5.5 bilion pada kadar faedah yang sangat rendah untuk 1% sebagai pinjaman jangka panjang dengan kelulusan cepat dan pembayaran segera. Sekiranya anda mahukan satu pelaburan besar dan anda ingin membayar hutang anda dengan cepat dan senang seperti banyak orang di sini.
                                          Pengambilan permohonan adalah di bawah

    E-mail: *******aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    WhatsApp ::: ************ + 447723553516
    E-mel saya; ***************** nenisyahir@gmail.com

    BalasPadam
  12. Produk safi sememangnya antara produk terbaik di pasaran. Mak dan adik beradik perempuan saya memang antara pengguna tegar produk safi ni :)

    BalasPadam
  13. Aku belum try yang ney. . hihiiii

    BalasPadam
  14. makin cumel lah Nad guna SAFI Youth Radiance yer :)

    BalasPadam
  15. HI NAd.. boleh guna dgn baragan Safi yg lain tak.. geram lak tgk serum dia nih




    BalasPadam
  16. Hi Nad.. I baru nk cuba..

    BalasPadam