Ik

Khamis, 12 Disember 2019

Sahut Cabaran 30 Hari Dengan JeanC Collagen Drink Malaysia

Hai korang.. Pernah tak korang terfikir nak join challenge skin care? Mesti ada kan, macam nad, nad pun tak pernah lagi join tapi bila diberi peluang apa salahnya.. Nak juga cuba, tengok kulit muka kita nie serasi ke tak dengan produk yang kita guna.

Sekarang nie nad tengah consume produk minuman collagen iaitu JeanC collagen yang mana dalam kotak nie mengandungi 30 sachet collagen yang boleh diambil selama 30 hari. JeanC Collagen diperkaya dengan 3000mg collagen peptida ikan dan campuran serbuk anggur dengan collagen, 100mg Vitamin C dan 10mg Astareal Astaxanthin.

Sebelum Pengambilan JeanC Collagen

0 Day

JeanC 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink nie sesuai untuk mereka yang mengalami masalah seperti kulit kering, kulit kusam, kulit berkedut, kuku rapuh, rambut gugur dan juga kulit tidak sekata. Macam nad, jenis kulit memang kulit kering, kusam dan rambut gugur. Sebab tue nad berani sahut cabaran nie nak tengok keberhasilannya selepas 30 hari nanti. Tak sabar nak tengok resultnya.


Fungsi utama yang terdapat dalam setiap 1 sachet JeanC Collagen ini adalah :

 1. AstaReal® Astaxanthin
Raja karotenoid - Meningkatkan kelembapan kulit, pengekalan dan perlindungan terhadap kerosakan UV

 2. Vitamin C
Mengurangkan risiko kulit kering & meningkatkan pengeluaran kolagen semulajadi

 3. Vitamin E
Memastikan kulit terhidrasi & mengurangkan kerosakan UV

Antara bahan-bahan yang terdapat dalam JeanC Collagen adalah daripada sumber bahan semulajadi Superfood yang terdiri daripada :


Amla
India Superfood - 20x Vit C berbanding oren, mengurangkan kesan penuaan pramatang & menghidrat kulit


Lingonberi
Scandanavian Superfood-Antioksidan paling padat semua buah-buahan, mengandungi arbutin & menghalang pengeluaran melanin


Acai Beri
Amazon Superfood - Kaya dengan polyphenol & anthocyanin, pigmentasi kawalan & jerawat

Buah Baobab
Afrika Superfood - dua kali antioksidan delima, kaya dengan polifenol, pelembab kulit & meningkatkan pengeluaran kolagen

Produk JeanC Collagen adalah produk Malaysia iaitu Halal dengan GMP & Mesti. Produk ini juga bebas gluten dan bebas GMO. Bagi mereka yang mengalami alahan pada makanan laut, tidak digalakan untuk mencuba.

Hari ke 10

Day 10

Selepas 10 hari nad mengamalkan minuman JeanC Collagen, nad dapati kulit muka lebih lembab berbanding sebelum pengambilannya. Nie da nampak kesan dari segi kelembapan kulit. Hope dapat lihat kesan lain lagi lepas nie.

Mesti ramai yang nak tau rasa dan bau JeanC Collagen nie. Jujur nad cakap JeanC Collagen nie tak ada bau pun dan yang paling penting rasa berri tue yang buatkan ianya rasa lebih sedap. Lagi sedap bila dibancuh dan diminum bersama air sejuk.

Cara Pengambilan JeanC Collagen sangat mudah iaitu ambil 1 sachet JeanC Collagen, bancuh bersama 150ml air masak atau boleh juga guna air sejuk kemudian shake-shake dan minum. Boleh diambil sekali sehari. Dan 1 kotak collagen JeanC ini boleh bertahan selama sebulan.

Hari ke 20

Day 20

Nampak tak perbezaan dari segi tona kulit muka nad. Sebelum nie, kulit muka nad nampak kusam setelah 20 hari mengamalkan minuman JeanC Collagen, kulit muka nampak lebih cerah dan sekata. Memang tak sangka dalam masa 20 hari kulit dah cerah, lembab dan sekata. Sukanya bila dapat hasil positif nie.

Hari ke 30

Day 30

Untuk cabaran terakhir nie, nad puas hati sangat dengan hasil kulit muka nad sebab da tak nampak kusam, kering dan kelihatan lebih cerah berbanding sebelum ini. Untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik, nad sentiasa mengamalkan minum air masak yang banyak setiap kali selepas pengambilan JeanC Collagen nie. Selain itu, rambut nad juga semakin kuat dan masalah rambut gugur pun semakin kurang. Yang penting sekarang nie nad happy sangat dan yakin dengan produk minuman collagen JeanC nie. Lepas nie nad akan teruskan pengambilan collagen JeanC sebagai supplement tambahan dalam rutin harian nad.


Bagi korang yang nak dapatkan produk JeanC Collagen atau maklumat lanjut berkenaan produk boleh layari laman web seperti dibawah atau klik link ini untuk pembelian terus http://jeancmalaysia.refr.cc/farizaatul00


Website : https://jeanc.my/
Facebook : JeanC.my
Instagram : jeancmalaysia








21 ulasan:

  1. Wahhh..tahniah, Kulit wajah dah cantik. Tapi betullah, pengambilan suppliment tambahan penting agar kulit kekal terjaga.

    BalasPadam
  2. Fuyoo lps 30 hari amalkan nampak perubahan kat situ. Moga terus rajin amalkan produk berkualiti ini agar terus mendapat kulit sihat dan cantik berseri.

    BalasPadam
  3. Wah. Berkesan!
    Aida memang tgh mencari.
    Nak yg berkesan & senang cari di farmasi berdekatan.
    Akan bookmark this one. Nak survey lanjut.

    BalasPadam
  4. Bonde oun minum juga kolagen jeanc nih, tak sabar nak tau hasilnya lepas 30 hari.. moga kulit wajah cantik dan sihat

    BalasPadam
  5. Bestnyaa..nak jugalah ambik kolagen. Dah tua-tua ni kena ambil suplemen tambahan. Kena continue makan lah utk keseriaan wajah.

    BalasPadam
  6. Wahh,
    Muka Nad memang nampak beza lepas 30 hari consume collagen jean C.

    Selepas tu nampak lebih berseri. Kulit pun sihat. Tak kusam dah.

    Senang je bancuh rupanyađź‘Ť

    Dah berusia ni, supplemen tambahan memang penting. Kolagen makin menurun. Memang patut kita ambil ☺️

    BalasPadam
  7. Wow! Perbezaan yang ketara ni, nampak kulit dah smooth dan nampak awet muda ni! Blh diamalkan selalu ke supplement ini ?

    BalasPadam
  8. Woww nampak gaya makin manis le dia lps ni. Sis pun nak cuba lah..jeles tgok geng semua cecantik..hehe

    BalasPadam
  9. Nice your skin tone seems as if it has improved a lot collagen really aids in helping.

    BalasPadam
  10. Mesti penat nak consistent follow 30 hari ni kan. Tapi resulf dia, masyaAllah. Daie farhan pon suka ni

    BalasPadam
  11. Wahhhhhh... Flawless la Kali ni your face. I love collagen too

    BalasPadam
  12. Wah kandungan bahannya terdiri daripada bahan semulajadi. Makin flawlesslah lepas ni minum kolagen Jeanc ni

    BalasPadam
  13. Khasiat dia mmg mantap. Tu yg terbaik. Kalau berpeluang nak cuba juga

    BalasPadam
  14. Patutlah makin cantik sekarang. Memang sedap ke rasa dia. Qiss macam nak try jugak.

    BalasPadam
  15. Ada perubahan tu, nice2 sebab tu makin cantik, ini lah rahsianya

    BalasPadam
  16. wow, memang berkesan lah collagen ni dengan nad. teruja nak cuba sendiri jugak.

    BalasPadam
  17. Wah nampak hasilnya! Hebat produk ni. Bolehlah saya share dekat kawan2 nnti:)

    BalasPadam
  18. Kulit kusam mmg paling tak best kan. Nampak la perubahan nad lepas ambik collagen ni. Menariknyaa

    BalasPadam
  19. wah.. muka nampak glowing lepas consume suplemen ni.. mesti ramai yang cari suplemen ni nanti..

    BalasPadam
  20. Jika nak guna collagen Halal baik guna yg 100% hydrolise collagen dari ikan laut dalam sebab hydrolise adalah collagen paling ringkas yang sangat mudah serap dalam badan. Collagen kebanyakan menggunakan ikan tilapia tetapi Vital Collagen adalah satu2 collagen dari ikan laut dalam yg diimport dari Perancis.

    BalasPadam