Ik

Jumaat, 23 Ogos 2019

Swim Rush Academy Kelas Renang Untuk Kanak-Kanak Dan Wanita Muslimah



Haii korang..adakah anak anda suka bermain air tetapi tidak tahu bagaimana cara untuk berenang dengan betul? Atau anda masih tercari-cari kelas renang yang mudah dan cepat serta bayaran yang dikenakan berpatutan? Kalau ada, jom nad nak kongsikan dengan korang semua mengenai satu kelas renang yang amat mudah, cepat dan senang iaitu Swim Rush Academy.


Swim Rush Academy menawarkan perkhidmatan kelas renang untuk kanak-kanak seawal usia 5 tahun, orang dewasa wanita dan orang dewasa lelaki. Kepakaran mereka adalah mengajar anda yang mana anda tidak pandai berenang sampai pandai berenang dalam jangka masa yang singkat.



Antara kemahiran yang diajar di Swim Rush Academy:

✔️Breaststroke
✔️Freestyle
✔️Backstroke
✔️Butterfly
✔️Water Confident
✔️Water Survival Skills


5 sebab mengapa nad syorkan anda patut belajar berenang disini :
  • Diajar oleh coach yang berpengalaman selama 8 tahun
  • Memiliki coach khas untuk lelaki dan perempuan
  • Cara mengajar yang mudah dan berkesan
  • Percuma swimming Cap 
  • Sijil penyertaan setelah tamat latihan
Jadual waktu dan tempat untuk setiap kategori di Swim Rush Academy :

Sila pastikan korang tengok dan lihat betul-betul jadual diatas sebab tak semua cawangan Swim Rush Academy nie mempunyai waktu yang sama bagi setiap kategori dan tempat juga adalah berbeza.

Terdapat 4 cawangan Swim Rush Academy yang boleh korang terjah :

๐ŸŠ๐Ÿป‍♀️Batu Caves : Kompleks Renang Seri Siantan 
- Available Kids, Ladies and Men Swimming Class

๐ŸŠ๐Ÿป‍♀️Bangsar : Jalan Turi Bukit Bandaraya
- Private Pool - Kids Swimming Class

๐ŸŠ๐Ÿป‍♀️Cheras : Komples Sukan Desa Tasik
- available for Ladies and Kids Swimming Class

๐ŸŠ๐Ÿป‍♀️Shah Alam Seksyen 14
- Private Pool; only Ladies Swimming Class


Bagi mereka yang bekerja dan tidak mempunyai masa untuk belajar pada hari biasa, jangan risau Swim Rush Academy menawarkan kelas belajar renang pada waktu malam dan juga hujung mingggu. 

Kalau anda seorang yang segan dan pemalu tapi nak juga belajar berenang secara personal pun boleh iaitu Home To Home Basis dengan cara anda hanya perlu membuat temujanji dan coach akan datang ke rumah untuk ajar anda sehingga mahir tanpa dikenakan sebarang caj pengangkutan.. 

Menarik sangat kan. Tapi pastikan yang rumah korang tue ade kolam renang.. Kalau tak macam mna nak belajar renang dikk non oii..

Unuk maklumat lanjut berkenaan pendaftaran, yuran dan segala informasi terkini tentang Swim Rush Academy, sila layari sesawang ini :

Facebook : Swim Rush
Instagram :  swim.rush






18 ulasan:

  1. Teringin nak berenang persis Shalin Zulkifli. Masalahnya sis takut air. Masuk air je terus rasa nak lemas. Memang patut masuk kelas ni belajar berenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe..boleh bljr dlu sis..nnt lpas da bljr sis da xtakut air..kite nie pn da plan nk bawak ank bljr berenang nie..

      Padam
  2. Nampak semua seronok belajar berenang ni! Suka ada kelas wanita dan kanak-kanak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok..mak2 pun boleh join sekali ngn anak belajar berenang nie sama2

      Padam
  3. bagus belajar berenang dari kecik kan. ada program macam ni dapat seisi keluarga belajar berenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tue..sesuai untuk 1 family..ramai2 bljr berenang..seronok kan..

      Padam
  4. Bestnyaa.. kalau ada kat ipoh cmni bolehlah cuba hantar anak2 belajar berenang

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ahh sis..mna tau akan dtg swim rush academy nak buka cwagn nye dekat sna.. ๐Ÿ˜Š

      Padam
  5. Bagus ada kelas renang utk muslimah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ahh fiza..xdela sgan sgt nk bljar..terlentg sana trlentg sni xde org laki yg tgok..hihii

      Padam
  6. bestnya ada tutor perempuan, rasa selesa sikit bila belajar berenang. Nanti boleh usha list tu kot boleh menyelit join kelas swimming

    BalasPadam
    Balasan
    1. Usha jgn xusha..hehe..bljar sampai pandai tau..

      Padam
  7. Rasa tenang sikit kalau belajar swim kumpulan kecil dan tak campur lelaki. Dah lah nervous dengan air, kalau ada lelaki pulak nervous takut ternampak aurat. Adehh. Anyway, harga kelas swimming ni quite berpatutan juga lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harga berpatutan kan..kite pn tgh plan nak antr ank bljr renang kt sini

      Padam
  8. Bagusnya kalau dapat peluang bawak anak belajar berenang. Skill yang penting untuk anak-anak ni. Nampak menyeronokkan . Nanti nak usha lebih laaa swim rush ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan..bgus untuk seisi keluarga..skurang2 nya anak2 da belajar asas renang..tau2 jela budak2 nie mmg suka main air..

      Padam
  9. seronok ada cikgu leh ajar gini... lg lagi cikgu pompuan tu!! sukaaaa..... boleh bawa anak sekali belajar sama-sama... tapi sayang takde kat tempat sis.. alahaiii

    BalasPadam
  10. Numpang promo ya Admin^^
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat
    ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
    add Whatshapp : +85515373217 || ditunggu ya^^

    BalasPadam