Ik

Ahad, 14 April 2019

Perkahwinan Siti JamuMall Ditaja RM500K


Tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!

Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.

Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. 

Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 
Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebab tue ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.

Jom tengok gambar persandingan siti jamu mall dan pasangannya..Dah la cantik, berseri-seri muka pengantin baru nie..Semoga siti jamu mall dan pasangan kekal hingga ke jannah..



Mesti uollss nak tau siapa yang sponser majlis perkahwinan gilang gemilang siti jamu mall nie kan..Antara sponser-sponser yang baik hati nie :-
Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/
Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal
Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official
Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera
Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/
Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq
Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal
Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri
Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji
Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/
Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun
Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/
Perfume dari Luxe Essencia Resources
Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

Meriah dan glamour perkahwinan ini.Tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin

Tiada ulasan:

Catat Komen