Ik

Isnin, 30 November 2020

Menghilangkan Gigi Kuning Dengan Berkesan Seawal Satu Hari Dengan Whitekish Magic Charcoal

Masalah gigi kuning sering kali membuatkan seseorang berasa kurang yakin untuk bercakap dengan orang ramai. Pun begitu, terdapat juga sesetengah dikalangan kita nie bukan sahaja mempunyai masalah gigi kuning, malah nafas berbau juga menjadi salah satu punca utama kurang keyakinan diri. 

Untuk mengatasi masalah ini, Whitekish Magic Charcoal mampu menyelesaikan dan memberi anda keyakinan diri yang tinggi untuk bercakap dengan orang ramai tanpa rasa malu dan segan. Mesti korang nak tahu apa itu Whitekish Magic Charcoal?

Whitekish Magic CharcoalWhitekish Magic Charcoal nie merupakan produk buatan Malaysia yang menggunakan bahan semulajadi iaitu arang aktif dari tempurung kelapa dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia NOT200700100K. Tidak mengandungi bahan penghakis (peroxide) yang boleh menyebabkan kerosakan gigi. Whitekish Magic Charcoal juga menyerap segala 'Food Chemical' dan membunuh bakteria yang menyebabkan punca nafas berbau. Selain itu, Whitekish Magic Charcoal juga membantu mengatasi masalah plak, karang gigi dan juga nafas berbau.

Cara Penggunaan Whitekish Magic Charcoal
Untuk permulaan, digalakkan untuk menggunakan Whitekish Magic Charcoal 2 kali sehari selama seminggu. Selepas seminggu, boleh dikurangkan penggunaannya kepada 2 kali seminggu. Gosok gigi dengan lembut dan akhir sekali korang dah dapat senyuman yang menawan tanpa ada masalah gigi kuning dan nafas berbau.

Kebaikan Whitekish Magic Charcoal

✔️Menjadikan gigi putih dan bersih
✔️Sangat berkesan menanggalkan plak dan karang gigi terutamanya untuk perokok tegar. 
✔️Meneutralkan ph mulut 
✔️Menyingkirkan bakteria atau bendasing yang menjadi punca nafas berbau
✔️Tidak mempunyai bahan penghakis yang boleh memyebabkan kerosakan gigi
✔️Kesan boleh dilihat seawal 7 hari bergantung kepada cara penggunaan yang betul

Testimoni sendiri Whitekish Magic Charcoal

Sekarang nad nak tunjukkan macam mana Whitekish Magic Charcoal nie boleh memutihkan gigi anak nad. Cuba korang tengok sebelum dan selepas penggunaan Whitekish Magic Charcoal nie. Nampak tak perbezaan dia. Sebelum guna, gigi anak nampak kuning, dan selepas guna Whitekish Magic Charcoal nie, nampak gigi anak putih dan bersih. Ini baru sekali penggunaan. Cuba bayangkan hari-hari guna Whitekish nie.. Memang berkesan sangat. Anak pun hari-hari nak gosok gigi dengan Whitekish Magic Charcoal nie.. Nampknya mama kena order la buat stok kat rumah lepas nie. Seronok dia bila tengok gigi sendiri putih dan bersih.


Sebelum


Selepas


Bagi korang yang nak dapatkan gigi putih dan bersih macam anak nad, korang boleh dapatkan produk Whitekish Magic Charcoal nie dengan cara wasup/call atau layari terus laman web seperti dibawah :

Website : www.whitekish.com
Call/Whatapps : 017-8898878Whitekish Magic Charcoal sekarang nie tengah ada promosi tau.. Harga asal Rm89.90 sekarang boleh dapat Rm65.00 je.. So tunggu apa lagi, jom la grab sekarang.. Free shipping lagi..


4 ulasan:

 1. gigi putih mcm ni nak senyum pun rasa cantik :)

  BalasPadam
 2. Numpang promo ya Admin^^
  ajoqq^^cc
  mau dapat penghasil4n dengan cara lebih mudah....
  mari segera bergabung dengan kami... (k)
  di ajopk.com ^_~
  segera di add Whatshapp : +855969190856

  BalasPadam
 3. Poker Room Las Vegas - Jtm Hub
  Poker Room is a 24-hour gaming center located at the 충주 출장안마 Hotel Lobby. The Poker Room offers a 당진 출장마사지 wide range of standard 이천 출장마사지 poker 여주 출장안마 tournaments, such 경기도 출장샵 as

  BalasPadam