Ik

Selasa, 23 Februari 2021

Adakah Produk Kitsui Bahaya??





Haii semua.. Hari nie nad nak review 2 produk dari Kitsui yang mana produk nie sangat berkesan dan yang paling best produk Kitsui nie merupakan minuman campuran botani yang diyakini halal, lulus ujian makmal dan telah mendapat pengiktirafan dari kilang yang berstatus GMP. So korang tak perlu ragu-ragu untuk mencubanya. Ianya dijamin selamat dan tidak merbahaya.

Berbalik kepada produk yang nad nak review nie, dua produk tersebut adalah Korean Whitie + Plus Tomato dan Belloss Fiber.

Korang ada masalah kulit kusam, tidak bermaya atau penuaan? Mesti ada kan. Tipu la kalau kata kulit muka korang nie perfect tiada sebarang masalah.. Macam nad, kulit muka memang ada masalah kulit kusam dan tidak bermaya. Nak-nak da masuk umur 30 an nie. Macam-macam masalah kulit muka yang timbul. Bintik-bintik hitam nie jangan cakap la.. Nad dah cuba banyak produk, nak try yang cucuk-cucuk tue takut, so nad cuba Kitsui Korean Whitie + Plus Tomato nie..

Selama seminggu  nad mengamalkan minuman botani Kitsui Korean Whitie + Plus Tomato nie, rasa macam tak percaya je. Kulit muka nad lebih bermaya dan semakin berseri, bintik-bintik hitam pun dah berkurang. Tona kulit muka lebih sekata. Jom, nad terangkan serba sedikit tentang Kitsui Korean Whitie + Plus Tomato nie.

Korean Whitie + Plus Tomato nie merupakan minuman campuran botani yang mengandungi botanical beverage mix tomato, camu-camu, vitamin C dan juga serbuk jus acerola.



Kebaikan Korean Whitie + Plus Tomato

✔️ Membantu menyerap lebihan minyak pada wajah yang boleh mengakibatkan jerawat

✔️Dapat mengurangkan bintik-bintik hitam pada wajah

✔️Dapat mengecilkan liang pori

✔️Dapat meningkatkan pengeluaran pro-kolagen bagi membaiki struktur kulit wajah

✔️Sebagai anti-oksidan dan berkesan sebagai menghalang penuaan

✔️Membantu mengekalkan kelembapan kulit

✔️Kandungan vitamin C pada buah acerola juga dapat mencerahkan kulit dengan menyebarkan pigmen-pigmen menjadi lebih merata

✔️Acerola juga telah terbukti boleh menghalang proses penuaan sel-sel dan membantu menghindarkan kulit berkedut

Cara Penyediaan Kitsui Korean Whitie +  Plus Tomato

Ambil 1 sachet Korean Whitie + Plus Tomato dan campurkan ke dalam 100ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum sebaik selepas penyediaan. Kalau nak jadikan minuman Korean Whitie + Plus Tomato nie bertambah sedap, korang boleh juga campurkan ke dalam minuman kegemaran seperti jus oren atau yogurt. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk. Jangan lupa minum air yang secukupnya untuk kesan yang terbaik

Setiap kotak Korean Whitie + Plus Tomato nie mengandungi 17 sachet x 5 gram. Selepas dah ambil sila simpan ditempat yang dingin dan kering. Korean Whitie + Plus Tomato nie boleh diambil sehari sekali iaitu sebelum tidur atau selepas sarapan.

Perhatian

Jika anda sedang menyusu, sedang mengambil ubat, hamil atau kemungkinan hamil atau ada alahan, sila rujuk kepada doktor atau penasihat perubatan sebelum mengambil sebarang makanan tambahan.


Kitsui Belloss Fiber

Minuman campuran botani dari Kitsui Bellos Fiber nie pula bagus untuk korang yang mengalami masalah sembelit, perut buncit dan juga dapat mengurangkan berat badan. Tak dinafikan, masalah sembelit nie selalu menghantui nad. Yela, bayangkan dalam masa seminggu sekali je nad dapat membuang. Rasa tak selesa sangat. Masalah perut buncit pun satu hal. Kadang tue bila time pakai seluar hurm terus tak boleh nak kancing. 

Satu hari tue, nad ternampak produk Kitsui Belloss Fiber nie dekat farmasi terus rasa nak cuba. Selepas seminggu nad amalkan minuman Kitsui Bellos Fiber nie, rasa lega sangat sebab masalah sembelit nad dah berkurang. Sekarang nie, tiap-tiap hari nak membuang. Bukan tue je,  badan pun rasa ringan dan lebih bertenaga. Masalah perut buncit tue amik masa sikit la nak kempiskan dan nad akan terus mengamalkan minuman Kitsui Belloss Fiber nie secara konsisten.

Minuman Kitsui Bellos Fiber nie diperbuat daripada ramuan semulajadi nanas, apple, kiwi, lemon, timun, dan bayam. Mengandungi 15 sachet x 15 gram. Minuman nie ofcoz la rasa campuran buah-buahan dan sayur-sayuran yang sangat sedap untuk diminum.

Kebaikan Kitsui Belloss Fiber

✔️Meningkatkan metabolisme badan

✔️Menghentikan sembelit

✔️Meningkatkan peredaran darah

✔️Mengeluarkan lebihan toksin dalam badan melalui proses pecernaan

✔️Tubuh akan berasa lebih ringan dan lebih bertenaga

✔️Membersihkan usus

✔️Melancarkan sistem pencernaan

Cara Penyediaan Kitsui Belloss Fiber

Ambil 1 sachet Kitsui Belloss Fiber dan campurkan ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum sebaik selepas penyediaan. Jangan lupa minum air yang secukupnya untuk kesan yang terbaik.

Kitsui Belloss Fiber boleh diambil sehari sekali iaitu sebelum makan malam atau sebelum tidur.

Perhatian

Jauhi dari kanak-kanak. Mereka yang mempunyai alahan atau disyaki ada alahan harus berunding dengan pakar kesihatan sebelum mengambil sebarang makanan tambahan.



Bagi korang yang nak cuba produk Kitsui nie, korang boleh dapatkan di semua rangkaian farmasi guardian dan watsons yang berdekatan dengan rumah anda. Untuk maklumat lanjut berkenaan produk Kitsui Korean Whitie + Plus Tomato dan Kitsui Belloss Fiber, korang juga boleh layari laman web seperti dibawah.

Dan jangan lupa masukkan kod promo "kitskulit" untuk menikmati diskaun sebanyak 12% hanya di shopee Kitsui Mall..

Instagram 

Facebook

Tik Tok

Shopee

Website

#kitsui #kitsuimalaysia #watsonsmalaysia #guardianmy #tipskecantikankulit #kulitsihat

1 ulasan:

  1. boleh ke shopee and order :)
    thank you sharing links :)

    BalasPadam