Ik

Rabu, 11 Ogos 2021

Kitsui WhiteBerries BB Beaute Review dan Kitsui Fedloss Fibre D'Tox ReviewAssalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua.. Kali ini, nad nak review lagi tentang produk KITSUI iaitu Kitsui White Berries BB Beaute dan Kitsui Fedloss Fibre D'Tox yang mana kedua-dua produk nie nad da cuba dan nad nak kongsi dengan anda semua.

Ramuan Semulajadi Untuk Anda

Kitsui ini diformulasikan secara unik untuk anda dengan Ramuan Halal Semulajadi yang dipilih khas dari yang terbaik untuk keperluan pemakanan gaya hidup moden harian anda. Jom cantik semulajadi dengan Kitsui..KITSUI WHITE BERRIES BB BEAUTEKitsui White Berries BB Beaute merupakan minuman botanikal  yang bebas dari bahan-bahan berbahaya seperti hormon, pengawet, gluten, GMO, antibiotik dan juga tiada bahan kimia.  Dijamin halal dan sesuai untuk mereka yang hanya makan sayur-sayuran. Produk ini juga telah memenangi pelbagai anugerah antarabangsa..
 

Menggunakan formulasi terkini dari Korea dimana ianya menggunakan teknik pembekuan berkepekatan tinggi untuk dijadikan serbuk dan menggunakan mesin vacum tanpa menggunakan vacum alkohol dan buah beri sebenar dari itali

Testimoni selepas 7 hari mengamalkan minuman Kitsui White Berries BB Beaute
Kitsui White Berries BB Beaute membantu mengatasi masalah kulit muka berjerawat, pigmentasi, liang roma besar parut jerawat, lingkaran gelap bawah mata,  kedutan mata, kedutan senyuman, tona kulit tidak sekata, kulit kering dan juga kulit kusam.


Mengandungi pelbagai fungsi dan vitamin yang terdiri daripada :

Vitamin E
- Membantu melindungi daripada radikal bebas
- Antioksidan membantu melambatkan tanda-tanda penuaan 
-Encerah dan melembapkan kulit

Vitamin C
- Membantu meningkatkan penyerapan zat besi
- Membantu dalam pembentukan kologen
- Mencantikkan kulit 

Vitamin A
- Membantu menjadikan kulit lebih sihat
- Membantu untuk penglihatan yang baik

Kitsui  White Berries BB Beaute dengan campuran 6 jenis beri terpilih yang kaya dengan antioksidan aktif seperti blueberry, starawberry, raspberry, anggur, cranberry dan juga buah plum.


KITSUI FEDLOSS FIBRE D'TOXJika anda mengalami masalah kulit, bau mulut, bau badan dan cepat lesu ini merupakan tanda badan anda berlebihan toksin.

Toksin berlebihan dalam badan akan mengakibatkan masalah pada sistem pencernaan. Oleh itu, bagi mereka yang suka makan makanan berlemak, kurang makanan berserat, tiada masa untuk bersenam, kurang minum air dan makan berlebihan adalah digalakkan untuk mengamalkan minuman kesihatan dari Kitsui iaitu Kitsui  Fedloss Fibre D'Tox ini.Minuman Kitsui  Fedloss Fibre D'Tox ini dirumus khas untuk mereka yang mengalami masalah pencernaan  dan mengalami masalah toksin berlebihan dalam badan. 

Menggunakan formulasi terkini dari Korea, serat harian yang mengandungi semua bahan semulajadi termasuk campuran ramuan herba asli dan serat buah-buahan utama yang terdiri daripada buah epal, kiwi, oren, avacado, tomato, lemon dan nenas.

Kitsui Fedloss Fibre D'Tox mempunyai fungsi dan nutrisi dari buah-buahan. Antara nutrisi dan fungsi adalah :

✔️Mempunyai serat tinggi, zat besi, magnesium, potasium, kalsium, sodium, Vitamin A, B, C
Rendah kalori mambanti tubuh sentiasa terhidrasi

✔️Serat prebiotik
Membantu melancarkan sistem penghadaman dan mengekalkan kesihatan usus

✔️Prebiotik Serat larut dalam air
Membantu melancarkan sistem pencernaan

✔️Sennosides
Membantu menggalakan pergerakan usus

✔️Catechin
Meningkatkan kadar metabolisme tubuh  badan

Testimoni selepas 7 hari mengamalkan minuman Kitsui Fedloss Fibre D'Tox


 
Bagi yang nak dapatkan produk Kitsui White Berries BB Beaute dan Kitsui Fedloss Fibre D'Tox , korang boleh dapatkan dengan harga RM1.78 sehari untuk Kitsui White Berries BB Beaute dan RM1.60 sehari untuk Kitsui Fedloss Fibre D'Tox di semua farmasi berdekatan atau untuk maklumat lanjut berkenaan produk Kitsui, boleh layari sesawang di bawah :

Instagram 

Facebook

Tik Tok


WebsiteTiada ulasan:

Catat Ulasan