Ik

Khamis, 21 April 2022

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit/Royal Bird Nest-Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Formulasi Dari Korea

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca setia blog aimanziyad.blogspot.my. Bertemu kita sekali lagi dan kali ini nad nak review tentang produk Kitsui yang terbaru iaitu Kitsui Glow Sakura. Korang ada tak masalah kulit hitam di celah peha, leher dan ketiak atau kulit kering dibahagian muka dan tapak kaki, kulit eczema, kulit sensitif  dan rambut gugur?Mesti ada kan, tapi malu nak cakap.. Haa.. kalau ada, nad nak korang try sendiri produk Kitsui Glow Sakura nie..Insyallah masalah korang akan hilang dengan pengambilan Kitsui Glow Sakura nie.

 

Kitsui Glow Sakura merupakan minuman kesihatan kecantikan untuk mereka yang mengalami masalah hitam di celah peha, ketiak dan leher. Kulit kering dan kusam juga boleh amalkan Kitsui Glow Sakura nie. Kesan seawal 7 hari dah boleh lihat perbezaannya..Sejak nad amalkan minuman Kitsui Glow Sakura nie, kulit nad nampak cerah terutama dibahagian ketiak dan leher.. Kulit muka pun da lembab dan tak kering lagi. Dengan mengamalkan produk ini secara konsisten akan menambahkan glow pada wajah yang dijamin pencerah kulit yang selamat dan berkesan.

Produk Kitsui Glow Sakura diformulasi dari Korea  dan menggunakan bahan semulajadi seperti ginseng korea, delima, ekstrak sakura dan sarang burung walit. Sarang Burung Walit amat kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis (EGF). 

Sarang burung didapati mengandungi Epidermal Growth Factor (EGF) yang membantu dalam pertumbuhan dan pembaikan sel. EGF turut mampu meningkatkan pengeluaran kolagen di dalam kulit, yang bertanggungjawab memastikan kulit sentiasa kelihatan berseri. Wanita yang kerap mengambil sarang burung telah menunjukkan hasil kulit yang jauh kelihatan lebih lembut dan lebih sihat.



Kebaikan mengamalkan Kitsui Glow Sakura

Produk kitsui telah mendapat pelbagai pengiktirafan termasuk dalam negeri dan luar negara. Pernah mendapat anugerah Asia Halal Brand Awards dan pengiktirafan kilang bertaraf GMP oleh Kementerian Kesihatan Malaysia kerana menghasilkan produk berkualiti tinggi dan selamat digunakan kepada manusia.



Bersesuai dengan tagline kitsui iaitu menggunakan ramuan semulajadi untuk anda.

Bebas dari bahan-bahan berbahaya :
Kesemua produk Kitsui selamat digunakan dan telah melepasi semua ujian makmal seperti dokumen yang tertera dibawah :

Kitsui Glow Sakura selamat digunakan kerana tiada pewarna tambahan, tiada penambah perasa dan rendah kalori.
Testimoni pengguna Kitsui Glow Sakura

Kitsui Cantik Semulajadi!

Grab your Kitsui now at your phamacies near you
Dapatkan di Watsons stores atau farmasi berdekatan anda!💕


⭐ Cepat dapatkan hari ini untuk sertai 
BELI Kitsui Glow Sakura & Menang Iphone 13 + Add on deal percuma shaker + Harga Promosi

Discount Voucher Code + Free Gift 🎁  
Guna code "KITSGLOW" semasa checkout untuk nikmati discount di Kitsui Official Shopee Mall

Kitsui Shopee Mall 

Kitsui Website 

Kitsui Glow Sakura Shopee Mall

Kitsui Official Instagram

Tiktok

Facebook

Youtube

#kitsui #kitsuilovers #kitsuiglowsakura #glowsakura#korean #koreanbeauty #birdnest #halalbirdnest #sarangburung #sarangnuringwalet #ginsengkorea #premiumbirdnest #WatsonsMalaysia #guardianmalaysia 

1 ulasan: